Cateva nelamuriri

Am cateva intrebari, o sa le iau in ordine.

  1. Am primit aprobarea domnului Emil Onea, ca eleva cu care am facut proiectul, sa vina contra-cost in tabara cu mine. Am mai rasfoit putin site-ul si am observat urmatoarea propozitie "Nu sunt admisi elevi in plus, nu vom juriza in afara concursului oficial. ". Presupun ca ea va avea voie sa prezinte impreuna cu mine, nu?

  2. M-am uitat peste program, si nu imi dau seama cand ar trebui sa fie “prezentarea lucrarilor”… In ce zi va avea loc aceasta etapa?

  3. Nu inteleg de ce trebuie sa avem o masina virtuala in cadrul lucrarilor Web…

Rezolvate:

  1. Nu prea am experienta in GitHub, asa ca am nevoie de putina asistenta la incarcarea proiectului pe aceasta platforma. Din motive personale, am cerut ca proiectul sa fie privat.

  2. Exista un magazin in tabara de unde putem lua cate ceva de rontait?

  3. Citind regulamentul concursului, la capitolul II, sectiunea 1.1 (proiecte open-source), paragraful 1, acel link (“alegerea licentei puteti gasi aici”), nu functioneaz

anul trecut parca era in tabara unul micut, dar oricum ai cantina ,mancare buna, nu ai nevoie de rontait :smile:

in satu de langa e magazin,la 20 min de mers

Am inteles, am lamurit una dintre intrebari, acum am inca o intrebare.
Citind regulamentul concursului, la capitolul II, sectiunea 1.1 (proiecte open-source), paragraful 1, acel link (“alegerea licentei puteti gasi aici”), nu functioneaza.

  1. http://blog.infoeducatie.ro/tutorial/2015/04/14/github-101.html , te pot ajuta daca ai probleme
  1. Mi-am dat seama in cele din urma ca proiectul “2015_web_school” era pentru mine, si am uploadat un fisier de test. Mai modific cate ceva la design si o sa il uploadez. Multumesc mult!

In GitHub101 este mentionat:

Dacă colega ta a participat cu tine la etapa județeană, înseamnă că este participant oficial. Dacă va veni în tabără puteți prezenta împreună.

În program “prezentarea proiectelor” este marcată ca “Jurizare”.

Colega mea a participat cu mine la etapa judeteana, dar fiind doar 5 locuri, ea nu apare inscrisa oficial! L-am contactat ulterior pe domnul Onea ca sa vina si ea cu mine, dar contra-cost. Repet, oficial nu este inscrisa, de aceea intrebam…