Dermify este o platforma care ajută utilizatorii să analizeze produsele de îngrijire a pielii, să afle despre ingrediente, să își creeze rutine personalizate și să efectueze analize faciale bazate pe inteligență artificială pentru recomandări de îngrijire a pielii.
Tehnologii
Frontend: Next.js 14, React 18, Tailwind CSS 4
AI/ML: TensorFlow.js, YOLOv8 (API Python)
Autentificare: Next.js App Router cu JWT
Bază de date: Redis
Styling: Tailwind CSS cu suport pentru modul întunecat
Implementare: Vercel (frontend), backend Python pentru modelul YOLO
Cerinte sistem
CPU Intel Core i5 (8th gen) sau AMD Ryzen 5 (2600 sau mai bun)
RAM 8 GB DDR4
GPU NVIDIA GTX 1050
Stocare SSD de minim 20 GB liber (sistem + modele + cache)
OS Ubuntu 20.04+ / Windows 10 64-bit
Rețea Conexiune stabilă (pentru API, model, build, dependențe)
Dacă tot generați cu AI întregul proiect și documentația (se vede clar din emoji-urile din markdown și faptul că unele lucruri scrise nu prea au legătură cu proiectul), măcar faceți un proofread înainte să încărcați (adică citiți ce vă oferă AI-ul și ajustați erorile). Pe lângă faptul că este o dovadă de lipsă de profesionalism și fair-play, bănuiesc că aveți și pretenții la premiu pentru aplicația „voastră”.
Sper ca juriul să țină cont de această observație și să premieze adevărata creativitate și inovație la această olimpiadă. În prezent, cu toată inovația apărută în tehnologie (realizată de persoane care chiar înțeleg ce fac), creativitatea se pierde în rândul elevilor, care cred că, după ce dau câteva prompturi și dau copy-paste la un cod pe care nu îl înțeleg, sunt programatori și au realizat cea mai bună aplicație.
În plus, observați că între cod și fișierul README există niște diferențe la porturile localhost, unde aplicația rulează pe portul 3000, iar yolo_api pe 5000. Evident că nu este singura greșeală din cod, dar nu are rost să le enumăr aici pe toate. Din nou, revin cu rugămintea către juriu să premieze elevi care au inovat cu adevărat și și-au realizat propriul proiect cu cunoștințe personale și care își cunosc proiectul și știu cum l-au realizat, nu doar au dat copy-paste la un cod pe care nu îl înțeleg (+ documentație generică).
A da, și până la urmă aplicația ”voastră” ce face? Că nu văd nicăieri o bază de date pentru utilizatori sau ceva pentru conectare și integrarea așa zisului model de inteligență artificială. Deci când a venit partea să faceți voi, pentru că AI-ul nu vă mai putea ajuta, ați oprit implementarea și ați zis VOM FACE!, dar ați lăsat-o la features pentru a da bine - AM INTEGRAT UN MODEL AI CARE ANALIZEAZĂ FAȚA.
La FEATURES ați zis că aplicația oferă și Face Analysis. Unde e? Că din ce înțeleg nu prea ați știut să o faceți. Pe scurt, proiectul vostru pare un site făcut pe wordpress în care ați scris niște informații, lucru pe care unii copii îl fac la 10 ani. Știți că aveți și rubrică de mulțumiri? Pentru că le mulțumiți persoanelor care au contribuit (nu cred că sunt până acum), echipei NEXT.JS? Pare că e puțin generată.
Ați mai zis în documentația pdf că ați dat deploy pe vercel. Cred că doar ați încercat și nu ați reușit… sau dacă ați reușit ne puteți oferi și nouă un link?
Nu știu dacă este obvious greșeala din prima poză, dar, pentru cine nu o vede, pe lângă că nici nu au mai avut chef să mai scrie un prompt Vreau sa fie in română README-ul, la rubrica de Authors, nici nu au mai ajuns să mai citească ce le-a oferit GPT, pentru că, după cum se poate vedea, a rămas textul generic.
Semnat,
ComentariiAnonime, un elev care nu s-a calificat la națională, din cauza unora ca voi, chiar dacă a realizat singur proiectul.
P.S. Sper să știți să răspundeți la întrebările juriului
Salut,îți mulțumesc foarte mult pentru comentariul atașat și într-adevăr a fost o lipsă de profesionalism din partea mea deoarece am făcut README-ul cu Ai,din păcate acesta a fost făcut pe ultima sută de metri și nu i-am oferit importanță necesară,îmi cer scuze pentru această greșeală și o să remediez această greșeală!