dnv
ma mir de ce a durat asa mult raspunsul
imi pare rau ca nu am raspuns mai devreme dar eram ocupat cu lucrul la soft.. n-am vrut sa par infantil, nu ma refeream la chestii facute in intregime, ci, cum ai zis si tu, pe bucatele.. imi cer scuze, poate nu m-am exprimat cum trebuie..
processing e limbaj de programare pana la urma, n-are treaba ca e open-source (doar n-am modificat processing-ul, nu? :laughing: ),
noi am scris in el chestii de la 0, si, repet, nu e luata nicio particica din alt program, in orice limbaj ar fi el scris..
ca sa lamuresc pe toata lumea: editorul fizic e scris in foxPro, simulatorul 3D in processing si engine-ul fizic in Java (eclipse)
dnv
pentru ca atunci cand lucrezi tu totul si-ti consumi foarte mult timp cu greu iti vine sa-l faci un proiect open source.
si de ce exista, atunci open-source si, de exemplu, linux? dar sa revin, aici e chestia, noua ne e mai usor..
1. pentru ca suntem mandri de el si vrem sa le aratam si celorlalti cum e facut si
2.te rog sa ma crezi, ca il facem open-source din pasiune pentru programare si pentru licenta GNU, si pentru ca,
daca va costa, softul o sa se piarda in timp (avand in vedere ca nu avem nicio firma deocamdata).. asa, am avea ocazia, cum am zis, sa vedem cum si altii se alatura proiectului si, hopa! softul nostru creste.. am fost si noi la multe concursuri, si, la fel, ne enerveaza cand lumea vine cu lucruri copiate si nu spune.. oricum, ai tot dreptul sa fii suspect.. insa (in cazul nostru cel putin) te asigur ca n-ai de ce..
dnv
si-ti consumi foarte mult timp
intr-adevar, am lucrat mult la proiectul asta, din vara anului trecut, imediat dupa ce am terminat cu infoEducatia de atunci..
un an de munca, noi (eu si colegul meu) am avut timp sa facem tot de inseamna softul nostru acum;
cheers! si sper ca am fost destul de explicit pentru toata lumea de data asta.. daca nu, chiar va rog, mai intrebati-ma.. :laughing: