Poze 2

sunt pe la profii insotitori … momentan reprezinta singura sursa sigura… da chiar Vivi unde e? :question: :smiley:

here goes nothing…

:arrow_right: fac un apel la amabilitatea tuturor participantilor binevoitori care au acasa cd-ul acela oficial, cu poze si proiecte, si au si un cd writer, daca ar putea sa-mi faca si mie o copie pe un blank si sa-mi trimita pe adresa:

Strada Libertatii, bloc FA13, scara 6, apt 1, Slatina, judet OLT

pe numele Gheorghe Andrei. v-as fi vesnic recunoscator :smile:.

imbecila de profa a mea nu ne-a luat nici macar diplomele de participare, de cd nici n-a auzit, si vreau foarte mult acele poze, precum si proiectele… daca vrea cineva sa mi-l trimita, promit ca-i voi da la cd forward la oricine altcineva din tara asta care il doreste…

PS: daca il trimiteti, puneti-l intr-o carcasa din-aia de plastic, sa nu se rupa cumva… si, evident, se foloseste metoda traditionala: plicul.

va multumesc anticipat. :smiley: :hankey:

pe cd-ul ala oficial sunt doar cateva din poze din cate am inteles. eu…

lordbyron

here goes nothing...

Gheorghe Andrei. v-as fi vesnic recunoscator :smile:.

imbecila de profa a mea nu ne-a luat nici macar diplomele de participare,

va multumesc anticipat. :smiley: :hankey:

Credeam ca numai "citezi" dar si produci....
Am sa anunt profesoara si scoala....Ca sa nu te uite!
Si sa-ti dea o referinta buuuna...

emil onea

Domnule Onea … poate ca a exagerat folosind cuvantul “imbecila” se potrivea mai degraba “uituca” … la cate li se-au oferit profesorilor la Galaciuc macar atata putea sa se intereseze de CD si de diplome.

Reactia dumneavoastra o pot cataloga ca fiind una de nivelul claselor primare (“te spun lu mama”) … daca credetzi ca pt. un cuvant el merita asha ceva … nu va pot opri … dar analizatzi inainte situatzia.

BlackKiss

Reactia dumneavoastra o pot cataloga ca fiind una de nivelul claselor primare ("te spun lu mama") ... daca credetzi ca pt. un cuvant el merita asha ceva ... nu va pot opri ... dar analizatzi inainte situatzia.

Reactia este normala fata de un coleg(a) pe care nici macar nu-l(o) cunosc!!
Trebuie sa stie si...poate sa se uite in oglinda...Daca aprecierea e corecta ...va da referinte buuuune !
Ai gasit o cale "eleganta" de a rezolva situatia, schimband sensul cuvantului imbecil? Ti-ar conveni sa iti spuna cineva asa? Cum ai reactiona?....

Revenind la topic, am pus poze din tabara.

http://www.infoeducatie.ro/poze.php

Daca mai aveti imi puteti trimite arhivele si le voi pune online.

Contactati-ma.

Am mai facut rost de niste poze facute de o profesoara/elevii ei

http://delerium.free.fr/galaciuc

Tot acolo gasiti si arhiva cu toate pozele.

Voi n-aveti toate pozele in arhiva aia.

Vreti sa vi le dau eu pe toate?

Nu prea cred.

Ma refeream la toate pozele care se afla in directoarele alea.

DOH! :open_mouth: