Probleme la inscriere? @ 2012

Poti sa prezinti de pe laptop-ul personal.

Daca nu poti sa vii cu un laptop ce ruleaza un server web prin care putem acesa lucrarea ta, atunci, in tabara iti vom pune la dispozitie tot ce ai nevoie.

Conturile pentru participantii la web au fost create. Va rog sa va verificati emailurile atat in inbox cat si in spam. Daca pana in maxim 24 de ore nu ai primit datele de accesare a hostingului va rog sa-mi trimiteti un email la bc.gaza [at] gmail.com

Nu uitati, maine este ultima zi de inscriere! Lucrarile de la web se pot urca pe host pana pe 28 Iulie 2012.

Pentru participantii cu cerinte tehnologice speciale, acestia trebuie sa se asigure ca pot prezenta de pe laptopurile proprii lucrarile propuse.

Toti participantii trebuie sa puna codul sursa la dispozitia juriului!

Contul de hosting mi-a fost creat, insa am observat ca se foloseste PHP 5.2.x.
Am nevoie de PHP 5.3.x. Se poate rezolva?

Un upgrade de versiune ar insemna actualizarea versiunii pentru toate siteurile.
Ce features din PHP 5.3.x ai nevoie ?

Am nevoie de late static binding.

Serverul acum ruleaza: PHP 5.3.14 :smile:

Multumesc mult :smile:

Am incercat sa intru din CPanel si aparent ssh-ul e disabled.

Avand in vedere ca folosesc Django, Rabbitmq, Solr, Postgres, presupun ca pot sa prezint de pe laptopul personal ? Trebuie sa anunt inainte ?

Eu am doua lucrari inscrise care nu au aparut inca, una la Soft Educational si una la Multimedia.
Vreo problema la aplicatie?

Termenul maxim de inscriere a lucrarilor a fost 24 Iulie.

Daca in continuare sunt lucrari la sectiune Web ce nu au primit mailul cu datele pentru FTP va rog urgent sa ma contactati.

Bogdan

In decursul zilei de maine toate site-urile trebuie urcate pe server, nu?

Asa se recomanda.

Laurion

Eu am doua lucrari inscrise care nu au aparut inca, una la Soft Educational si una la Multimedia.
Vreo problema la aplicatie?

hurrycane

Termenul maxim de inscriere a lucrarilor a fost 24 Iulie.

Da, le-am inscris inainte de termen.