The Sparrow - Web - Dâmbovița - Lucrari 2023 Nationala

Informatii generale

Descriere

The Sparrow este o aplicatie care se ocupa cu gestionarea spatiilor, permițând administratorilor să poată să găsească lucrurile pe care le au în gestiune la un singur click distanta.

Interfata este gandita cat mai simplista, pentru a oferi un mediu prielnic pentru desfasurarea actiunilor în zona depozitelor sau a mărfurilor.

Aplicatia poate genera coduri QR pentru fiecare obiect in parte. Muncitorii il scaneaza si introduc datele specifice locului. Aceste date sunt customizabile 100%, însemnând că nu există depozit prea mare pentru aplicație.

Tehnologii

The Sparrow foloseste pentru frontet atat TailwindCSS pentru simplitatea claselor si gama variata a optiunilor pe care le ofera, dar si Daisyui pentru temele distincte, colaborând cu shadcn/ui pentru scheletele obiectelor.

Pentru backend, principalul framework a fost Next.js. Baza de date, PostgreSQL, a fost gestionata cu Prisma. Pentru autentificare am folosit NextAuth cu provider-ul de la Google si cel pe baza de Email, pentru o securizare mai ampla a contului, iar pentru autentificare in aplicatie, am folosit libraria bcrypt.

Cerinte sistem

O conexiune stabila la internet.

Realizatori

Sebastian Catrina

  • Scoala: Colegiul Na’ional “Constantin Carabella”
  • Clasa: 11
  • Judet: Dâmbovița
  • Oras: Targoviste

Screenshots