faci cum vrei cat timp ai o prezentare cat mai reusita dpdv persuasiv… caci doar asta tintim toti… nu-i de-ajuns sa ai inteligenta… trebuie sa stii si cum s-o vinzi… doar asta faci toata viata…
P.S. voi ati observat ca nu exista sectiunea jocuri?!?!?!? jocu vostru ce trasaturi educationale/utilitare are?
DeX tata…la InfoEd ba e sectiune de jocuri ba nu e sectiune de jocuri…chiar dak e …d fapt NU e…si oricum ajungi sa te bati cu cei d la soft utilitar maica…asa a fost acum 2 ani, asa a fost acum 1 an. Daca ai mai fost poate tii minte. Nu vreau sa ma trezesc k ma inscriu la o sectiune fictiva. Nu stiu c au facut anul asta dar daca seamana chiar si la o singurra molecula cu c a fost p municipiu mai bine imi fac un serviciu si ma inscriu la soft . In legatura cu utilitatea jocului asta aflii la prezentare , n-are rost sa imi fac lobby d p acum
Ma uit pe la jocuri ca sa vad daca avem clienti seriosi. Din cate se vede, se pare ca DA. Poate ca anul acesta reusim sa intarim sectiunea asta si sa o facem cu un statut CLAR.
Asteptam noi clienti
asa sper si eu. Si anul trecut au fost Q4K, kre a luat locul I, dak veneau si aia cu RoboBomber ar fi fost si mai si. Game programming isn’t as simple or petty as one might think. E chiar destul d greu dak vrei sa faci ceva mai evoluat dekt un X si O in DOS cu grafica BGI. Nimic nu mi-ar placea mai mult dekt sa existe o categorie speciala pt jocuri la InfoEd. Desi pt mine va fi prea tarziu makr pt altii kre ar fi tentati sa se apuce d programare d joace dar nu prea ar avea chef sa se bata cu cei d soft utilitar ( p aceleasi criterii d evaluare gen “si kre este UTILITATEA jocului tau??” )
Uitilitatea jocului ar putea fi citita ca si: jocul tau s-ar putea vinde? ar putea fi competitiv cu alte jocuri? are sens?
Orice joc poate fi un framework pentru un viitor joc/proiect mai mare. Asta e utilitatea.
Depinde cu c alte jocuri: Empire Earth 1 sau 2, Age of Empires 2 sau 3, Age of Mythology? and the list can go on. Am incercat si noi sa facem c putem si ink mai lucram; dak se va ajunge la concluzia k e ceva d capu’ acestui proiect bine, dak nu, iarasi bine. Vb dlui Onea, makr sa ridicam standardul jocurilor d la InfoEd si tot e ceva
Parerea mea este ca in esenta daca vrem neaparat sa vorbim despre utilitatea unui joc putem vorbi despre acel joc ca un motor grafic, de gameplay, multiplayer etc… => in urma vanzarii/punerii la dispozitie a unui astfel de program se pot construi n jocuri in jurul acestui cod poate chiar destul de diferite