Pentru ca cel putin din punct de vedere teoretic nu avem voie cu compu personal… dar am inteles (dedus) ca s-ar putea totusi… cat de cat.
Si eu mai am niste probleme… daca reusesc sa finisez proiectul, atunci as avea nevoie si de niste hardware in plus… si de niste soft ce ar trebui instalat, iar installurile cred ca ar depasi 10 minute, ce sa mai vorbesc de prezentare, unde ar trebui (pentru exemplificare) sa am un telefon pe speaker, sa vorbesc cu fratele meu… chiar… acolo este semnal? daca da, in ce retele?
Iar daca mai adaug ca folosesc… ceva in genul doua porturi paralele… de unde iau un al doilea port? Acasa mi-am bagat placa de porturi… dar e ISA… deci putin probabil sa mearga si acolo… si tot asa…
Chiar nu stiu ce sa fac…
Si sa nu mai adaug ca as mai avea (un al treilea proiect) ce foloseste un port serial…
In locul in care se prezinta lucrarile este intuneric? Sau se poate face? Ca de asemenea… s-ar putea sa am nevoie…
Dar totusi… acolo este sau nu este semnal? Daca am nevoie de telefon mobil il pot folosi de unde se fac prezentarile? Nu de alta, dar printre alte proiecte, as avea unul ce necesita un Nokia conectat… si sa stiu daca merita sa-l car sau nu… lol
Sorry, uitasem ca ai intrabat asta. Din cate stiu eu Connex avea acum doi ani… dar numai intr-o parte a taberei.
Domnul Onea stie daca dialog-ul are.
Nu mai tin minte insa daca in cantina este sau nu acoperire.
Tu poti sa il aduci, si daca nu merge, sa incerci sa convingi juriul ca ar face ceea ce zici tu ca face. Habar nu am ce sa zic, gandeste si tu de unul singur.