Stie cineva pe ce sisteme se vor face prezentarile?
Eu stiu de două sisteme P4 la 1.5, Windows 2000 Pro. Oricum, sistemele pot rula fără probleme aplicatiile ce vor fi prezentate.
Exista un calculator cu urmatoarea configuratie sau mai buna?
P III 600 MHz
256 MB RAM
Windows XP Professional Service Pack 1
Internet Explorer 6 SP1
sau
Windows 2000 Professional Service Pack 3 sau 4
…talking about compatibility… da’ stiu ca ai cerinte stricte de sistem.
Se aude ca ar fi vorba de PIII/256 MB RAM, HDD 20 GB, Win2000+SP4 si RedHat 9 …
Ok . M-am lamurit nimeni nu stie exact pe ce calc. se vor face prezenarile.
“Se aude ca ar fi vorba de PIII/256 MB RAM, HDD 20 GB, Win2000+SP4 si RedHat 9 …”
Se stie ca asa e!
emil
Hello world, ma numesc Catalin.Anul acesta am participat si eu la concurs, m-am calificat pe faza nationala(Galaciuc) si am si eu o interbare in legatura cu cerintele de sistem.Mie personal nu mi se pare normala si corecta limitarea aceasta de sistem. Dragii mei PIII / 256MB si placa video integrata(probabil) nu mi se pare adecvat pentru prezentarea unui joc spre exemplu, stiu stiu o sa sariti in capul meu cu optimizarile, dar dragii taichii, eu sunt cls a9a, si am un proiect destul de fatos si oarecum ceva mai pretentios decat limitarile la sisteme PIII/256 care-s mai low decat low-end, si am inteles ca nici nu se poate veni cu calculatoarele de acasa, ceea ce mi se pare o mare tampenie din moment ce cereti si bucati din surse pentru a demonstra ca noi am facut ce v-am prezentat, anyway, nu asta ar fi problema, problema ar fi ca sistemele pe care le puneti la dispozitie sunt super varza, am asa ceva la scoala, si cand am incercat sa rulez nu sarea de 15 frameuri in cele mai bune cazuri. Dragii mei organizatori, sfatul meu este sa reanalizati situatia pentru ca ce calculatoare puneti dumneavoastra la dispozitie pentru prezentari de jocuri spre exemplu sunt mult prea lente.
Sper sa-mi luati sfaturile in considerare si sa nu o luati in nume de rau.Sa auzim numai de bine.
Wow… iar aceeasi problema ca si omul cu bombe. Ce ai tu asa de complex/uimitor ? Arata-ne si noua sa nu murim de curiozitate pana la prezentarea de la concurs pe care poate nici nu o sa o vedem cu totii din cauza ca vom fi in alta cabana.
Voi intreba despre ce calculatoare se vor aduce in tabara.
Insa 99% sigur, vor fi aduse din cele de care au scolile acum.
Pentru ca acestea sunt singurele disponibile in sistemul de invatamant, de unde sa se aduca sistem de ultima generatie cum ziceti voi ca aveti nevoie?
De aceea va recomand sa faceti in asa fel incat proiectele voastre sa ruleze pe sistemele din scoala.
N-ar fi mai bine asa: Daca tu ai un joc care merge ca ceapa pe compurile lor, iti aduci compu cu tine la Galaciuc, si apoi il pui la dispozitia juriului. Adica: Toti cei cu jocuri vor prezenta pe compu respectiv(sau pe alt comp mai bun, daca este altul mai bun pus la dispozitia juriului). Astfel, toate jocurile vor rula pe acelsi sitem (=>conditii egale), dar in acelasi timp vor merge (poate) mai bine…
ScRaTcH
Nu vreau sa fiu rautacios dar am auzit de la un prieten care a fost la Galaciuc ca avea nevoie de 2 monitoare si dragii de organizatori nu prea au vrut sa-i dea, cu toate ca erau vreo 20 monitoare care stateau ABSOLUT degeaba pe niste mese.
Sa-i spui prietenului tau ca daca nu stie sa recunoasca monitoare de XT-uri, 16 culori, EGA(!), care intr-adevar zac pe niste mese la Galaciuc, sa nu mai spuna povesti aiurea. :smile:
Mi-a zis ca pana la urma a convins organizatorii sa-i dea monitoarele si mergeau bine din cate mi-a zis el.Poate nu e adevarat nu bag mana in foc, dar incercati sa luati in considerare treaba cu calculatoarele aduse de acasa.
Revenind la topic, am vorbit cu Emil Onea si va pot spune ca, daca este neaparat necesar, puteti veni cu sistemul propriu.
Asa va vreau, in sfarsit, good news, bravo!Vorbesc serios, cat se poate de serios.Dar ar mai fi o problema, eu pot veni de acasa cu unitatea centrala , mouse, tastatura, cablu de alimentare, etc, dar ne puteti ajuta si pe noi cu un monitor si niste boxe?
La intrebarea asta nu stiu ce sa iti mai raspund.
daca este neaparat necesar, puteti veni cu sistemul propriu.
Genial. :smiley:
ce inseamna neaparat necesar??? si vor fi depunctati cei care prezinta pe propirul sistem?
Floppy
ce inseamna neaparat necesar?
Neaparat necesar inseamna ca nu se poate altfel. :smile:
Floppy
si vor fi depunctati cei care prezinta pe propirul sistem?
Daca era neaparat necesar, nu. :smile:
Categorie: Web
Descriere: Site neoficial B1tv
Tehnologii: Php, mysql
Cerinte sistem: Ruleaza pe P4 2000Mhz, 1.024MBRam
[/quote:181pyw65]
astea da cerinte de sistem pentru un site. are cerinte de sistem mai mari decat Cstrike sau NFS Underground.