Nu vreau sa par stupid, dar daca cineva vrea sa-mi citeasca problemele si sa-shi spuna parerea…va rog tare mult.
Problema mea este compatibilitatea Win9x - Win2k/WinXP (platforma 9x si cea NT). Particip in tabara de la Galaciuc anul acesta cu un proiect amplu: un program de administrare a unui Internet Cafe. Stiu ca o sa radeti si o sa spuneti : “Bine mah, da nu-s atatea programe de net-cafe … la ce mai vi shi tu ?!” dar proiectul este unul personal shi am depus mult efort.
Deci … proiectul consta din 2 aplicatii software: prima pentru partea de server (care ruleaza si pe 9x si pe Win2k/XP fara probleme) si a doua este partea de client care din nefericire foloseste API-ul de Win9x care nu este compatibil cu cel de Win2k/XP. Am incercat sa caut documentatie pentru impunerea de restrictii sub Win2k/XP dar nu am gasit (daca ma poate ajuta cineva … programez in VB6).
Din auzite … singura modalitate de a impune restrictii sub Win2k/XP este de reliza un program care sa se comporte ca un serviciu (daca aveti documentatie … mail me!).
Inca ceva! Daca programul de client este destinat numai pentru platforma Win9x, este vreo problema cu participarea acestui proiect la concurs ? (… din cate stiu eu peste 50% din net-urile din romania au instalat Win98-ul).
Mersi mult de ajutor !
mah… dificil dar uita-te pe www.planetcodesource.com(parca asa se scrie daca nu cauta cu google) shi vei gasi acolo tot ce iti trebuie
Mersi mult !
Am rezolvat problema de mult … mersi de site da il shtiam.
Ne vedem in tabara … daca vi si tu !
Mersi inca odata !
lakelake
mah.... dificil dar uita-te pe www.planetcodesource.com(parca asa se scrie daca nu cauta cu google) shi vei gasi acolo tot ce iti trebuie
Surse de inspiratie.. pacat ca unii uita de contributia personala la proiect si il aduc copiat de pe Internet, prezentandu-l ca fiind creatie "100% originala".
depinde cum o gandesti:poti sa intrii pe un site sa inveti ceva sau poti sa copiezi ce vezi pe acolo… depinde de fiecare
dar tu cine esti twins? ca vad ca esti din Valcea
lakelake
depinde cum o gandesti:poti sa intrii pe un site sa inveti ceva sau poti sa copiezi ce vezi pe acolo... depinde de fiecare
My point also.
Daca cineva crede ca io dau copy shi paste in program de la surse de pe acel site … crede gresit. Daca era sa copiez (“sa ma inspir”) asupra problemei cu restrictiile din Win2k/XP era gata de mult dar mie imi trebuia documentatie … sa invatz despre aceasta problema.
Eu incerc sa invatz din tot ceea ce lucru … mai bine nu implementez ceva daca nu shtiu sa-l explic in fatza comisiei.
Va multumesc mult pentru atentia acordata.
BlackKiss
Daca cineva crede ca io dau copy shi paste in program de la surse de pe acel site ... crede gresit. Daca era sa copiez ("sa ma inspir") asupra problemei cu restrictiile din Win2k/XP era gata de mult dar mie imi trebuia documentatie ... sa invatz despre aceasta problema.
Eu incerc sa invatz din tot ceea ce lucru ... mai bine nu implementez ceva daca nu shtiu sa-l explic in fatza comisiei.
Va multumesc mult pentru atentia acordata.
Nu trebuia sa te ataci. Era un mesaj pentru toti cei care folosesc astfel de practici (de altfel un procent interesant).