Stimati participanti, concurenti, profesori si fani Infoeducatie,
Lansam competitial “Identitatea vizuala a concursului InfoEducatie 2011”, in ideea de a avea un set de materiale promotionale reprezentative: Insigna, PLacheta pentru premianti, Bannere, Afise, Rollup.
Conditii grafice: sa se foloseasca sigla consacrata a concursului elemente din cadrul natural al zonei, IT&C.
Textul va include numele concursului si a locului de desfasurare, numele Ministerului Educatiei. Pe banner si pe Rollup se vor adauga sponsorii principali: Google, Oracle, Intuitext, Cisco si sponsorul de comunicatii pe care nu il precizam deocamdata.
Dimensiunile pentru fiecare element sunt cele consacrate sau cu sugestiile urmatoare:
- insigna, maxim 50 mm
- placheta 180x240 mm
- banner 800x2400 mm
- rollup 800x2000 mm
Castigatorii vor avea sejur gratuit la Galaciuc, in perioada taberei si premii in obiecte.
Modelele vor fi afisate in aceasta sectiune.
Va doresc succes!
Am facut o insigna
[attachment=0:6ewa382p]insigna.png[/attachment:6ewa382p]
Interesant, dar mai asteptam propuneri. Chiar ne grabim, ca sa facem lucrurile din vreme!
Asteptam!
Puteti posta logo-ul de la “InfoEducatie” cu fundal transparent?
Si daca ai Photoshop ii dai la select->color range si alegi alb, apoi Ctrl+Shift+I si ai selectia :smile:
Mersi, ma descurc de aici . Poate fac maine sau poimaine o incercare
Asa cum am spus am incercat si eu un design…
Design-ul este vectorial.
Astept sugestii…
http://img194.imageshack.us/img194/5980/infoeducatie.png
Super designul! Imi place in primul rand conturul.
Apropo, am mai venit si eu cu un ecuson Am si un banner gata, dar astept sponsorul de comunicatii
[attachment=0:1m2mjwi6]Ecuson IEd.png[/attachment:1m2mjwi6]
Operatorul pentru comunicatii va fi ORANGE iar suportul tehnic va fi CISCO.
Astept in continuare idei. Nu utati ca o insigna trebuie sa fie vizibila, cu elemente grafice distincte, schematizate. Aveti in vedere ca este un obiect mic … Bannerele si RollUp trebuie sa fie ferme, sugestive, poate chiar si socante, vizibile de la distanta. Nu uitati ca o buna schematizare si elementele clare si distincte dau forta unui obiect vizual: afis, banner, etc. Evident, trebuie sa se vada bine informatia!
Succes!
Rollup:
[attachment=0:2skl8vzc]Infoeducatie1.jpg[/attachment:2skl8vzc]
Am si eu o propunere
Dar stau prost la Banner
Ecuson propune Patricia…
Si o placheta:
[attachment=0:25g56rw8]Infoeducatie2.jpg[/attachment:25g56rw8]
Presupun ca afisul va fi format A3, nu?
Useful
Ar fi frumos sa se faca un poll pentru votarea a celor mai bune desene. Iar rezultatul sa fie luat in calculat doar daca este o variatie destul de mare de punctaj.
Gata Scuze de greseala
[attachment=0:3hk1tctu]Infoeducatie2_2.jpg[/attachment:3hk1tctu]
Se pot folosi resurse Creative Common in insigna/placheta/banner/rollup?
hai ca ma bag si eu
[attachment=1:s40v5ydw]Infoed-sigla_with BG.png[/attachment:s40v5ydw]
Edit: Am facut si un banner:
[attachment=0:s40v5ydw]banner_infoed_with_sponsors.png[/attachment:s40v5ydw]
Am facut si eu o insigna
Asive
hai ca ma bag si eu
Imi plac lucrarile tale, sunt elaborate, gandite, estetice. Din pacate, toate elementele de identitate vizuala au fost comandate deja: banner, insigne, plachete, medalii, diplome...
Multumesc