Au trecut nu-stiu-cate luni de la editia 2004ā¦
Si mi s-a facut dor de auzitul lumii
Mai cu seama de (in ordine oarecare): Vlad (cel cu chitara),Alexandra,Razvan,Vivi,Andrei (Niciu,din Petrosani)ā¦ (lista continua)
Salut tuturor!
Ce mai faceti?
Sper ca sunteti bine, ati terminat fructuos sesiunea/tezele/orice proiecte pe rol, si va simtiti excelent acum la inceput de primavara.
Eu sunt ca intotdeauna,foarte fericita. Azi,ma gandesc la o surpriza pentru cel drag. In rest,astept vacanta asta din martieā¦
Ne vedem la vara
bloodpath
:roll:
a se traduce ca lui bloodpath ii este dor de tine lailat :laughing:
De in lucru sigur nu mi-e dor.
De cantinaā¦
incubus
De in lucru sigur nu mi-e dor.
De cantina...
adica? in ce sens?:)
Eu stiu ca imi este dor de Lepsa.. n-am mai fost de muuult acolo si de timpul cand erau multe fete ( acu hm.. 3-4 ani dar nu pe durata concursului de informatica, ci cand era concurs national de info; exceptie acu 4 ani erau intercalate )
Incubus , sti c-ai petrecut momente memorabile din pricina cantineiā¦ar trebui sa-i ridici statuie ā¦
kantina rulz , da pe draq
mie mi dor de atmosfera din tabara
nici mie nu mi-e dor de cantina dar mi-e dor de focurile de tabara ā¦ brrrr, era otzar frig ā¦ noroc ca aveam Cola si āapa tulbureā pe langa noi.
sper sa ajung si anu asta pe la Galaciuc ā¦ spor la proiecte !
4Lailat:
Assalamu alaikum
lailat vine cumva de la Layla, Leila ?!
blackkiss cauta lailat al qadr
eu vin la Galaciuc dar singura la proiect
insotita de prietenul meu
da unde-i gasca?
ma, nu pot eu sa zicā¦
sorry
lailat
...
insotita de prietenul meu :smile:
... noooooo! Nu-i corect! :smiley:
M-am lamurit in legatura cu "lailat al qadr".
Salutare
Mi-e dor de toata atmosfera de la Galaciucā¦ De paturile pufoase si incapatoare, saturate de praf, de cremvurstiiā¦ ( yummy ) cu Salmonella, deā¦memoriile nonvolatile ( RRrrrā¦ ), de sobolanii prietenosiā¦
Gata, sa nu fiu rau in ciuda aspectelor negative, a fost foarte frumosā¦ Mi-e dor de focul de tabara si de cantecele care probabil le-ati invatat cu totii ( apropoā¦ m-am indragostit rauā¦ de chitaraā¦ )ā¦Mi-e dor de o baie in cascada, de un Eurotrip, de peisaj si multe alteleā¦Cei care ati mai fost probabil ati ramas cu ceva frumos din tabara, asta in masura in care puteti aprecia frumosul in contrast cu ce a fost la vedereā¦
Nu va mai vaitatzi atata ca nu este mancareā¦Aduceti-va de acasaā¦Anul trecut am adus de acasa conserve si chiar nu am dus lipsa de hrana. Cat despre apa caldaā¦Noroc ca nu se spala prea multiā¦ca altfel n-ar ajunge
Voua ? de ce va e dor ?
Mai sunt multe zileā¦Dar le putem numara deja
Teo, inca mai asteptā¦Vad ca tot la promisiune ai ramas
Salutare
ce mancare ?! ce conserve ?! Traiasca apa tulbure !!! (persoanele consumatoare stiu la ce ma refer)
It is a matter of time, my friendā¦