ok… am inteles trebuie demo… perfect de acord… dar ar fi o problema… cu baza de date ce fac? pun un dump al ei?
pt ca fara ea site-ul meu e ceva de genul un preloader, un scurt intro 2 animatii si o plimbare prin meniu, un pic de muzica… ah, si rubrica de about, ca aia nu e luata dinamic…
nici nu vreau sa ma gandesc cum sunt alte site-uri de pe aici fara baza lor de date…
Nu ma prea pricep la web dar … nu poti sa salvezi tat site-ul in HTML (fara sa mai aiba functionalitate) ? Sa aiba numai link-uri de la o pagina la alta. Cam asha imi explic eu un DEMO la o pagina scrisa in PHP.
nu mah… e nevoie de baza de date, de un apache si de multe alte cacaturi ca sa rulezi o astfel de pagina offline…
nu m-ai intzeles … daca io dau “Save As …” din Internet Explorer la o pagina de pe net care a fost generata dinamic (PHP, ASP, Perl etc.) el imi salveaza un HTML (mi se pare f. logic). Deci daca tu faci chestia asta cu "Save As … " la toate paginile tale shi dupaia faci nishte link-uri intre ele … tz-ai facut un DEMO … nuh ?
…
sau
…
il lashi in PHP shi mai tai din functzii iar in locul lor pui un JavaScript care sa dea un mesaj de genu “Aceasta este o versiune DEMO!”.
oarecum ai dreptate la ceea ce spui tu acolo
DAR
site-ul meu e flash… eu am doar niste php-uri apelate de flash care iau informatia din baza de date si o afiseaza in flash… fara scripturile alea, cu extensie php cu tot si faza baza de date, site-ul meu e un portofoliu fara continut… inafara de imaginea de background si 4 imagini de tranzitie, e practic gol…
poti sa transformi php-ul(urile) alea in .html si sa modifici caile de acces din flash.
bha folositzi httrack-3.32-2, asta face un mirror la pagina si salveaza toate fisierele php in html. un fisier de genu show_article.php?ir=10 devine show_article_03248023.html?id=10 si modifica singur linkurile si in pagina. e perfect pentru a face un demo.
cautatzi pe google httrack-3.32-2
Da, revenim la aceeasi problema. Tu nu cred ca ai inteles. Poate transforma el .php in .html dar nu modifica swf-urile sa citeasca fisierele noi .
Jay-C nici tu nu ai inteles…
deci php-urile alea nu prezinta nici un interes pt a fi “prezentate”
ele pur si simplu iau informatia din mySQL si o transforma in XML ca sa poata fi preluata de flash… ca e .php ca e.html nu ai ce sa vezi in ele…
cred ca o sa pun doar fisierul de flash, o sa aiba cateva animatii dragute, rubrica de about si cam atat…
Ba am inteles draga floppy. Poate m-am exprimat gresit si nu m-ai inteles tu corect.
Ruleaza manual fiecare .php cu toti ceilalti parametrii ( de ex. getdata.php?from=gallery&page=1 ) si apoi salveaza-le in format .txt sau .xml cum vrei si apoi schimba in .fla sa citeasca datele din acel .txt sau .xml.
Desigur, asta daca vrei.
eu sper sa mai apuc sa imi termin site-ul… pt demo va fi suficient ce am direct din flash… nu mai am timp pt altceva…
Daca nu ai timp sa faci demo poti lasa tot site-ul.
Pe cd-ul de prezentare vom pune apache, php si mysql…
scuze am citit in graba primele 2 posturi pt ca trebuia sa plec si am bagat un raspuns rapid.