Informatii generale
- Categorie: Multimedia
- Judetul: Bucuresti
- Surse: https://www.youtube.com/watch?v=peJdatSQDpc
Descriere
Scurtmetrajul “Existențialismul” urmărește parcursul interior al unui personaj aflat în căutarea sensului — a ceea ce înseamnă să visezi, să greșești și să iubești. O călătorie simplă în care emoțiile se simt mai mult decât se înțeleg, iar vocea personajului devine ecoul întrebărilor venite din interior, ce ne însoțesc prin fiecare etapă a călătoriei interioare.
Tehnologii
ADOBE AFTER EFFECTS
ADOBE PREMIERE PRO
AUTODESK FUSION
BLENDER
LOGIC PRO
În After Effects am realizat efectul de glitch aplicat pe ochi și inimă, precum și animațiile de pe texte. În Premiere Pro am montat scurtmetrajul, am realizat corecția de culoare și am adăugat tranzițiile. Cu ajutorul programului Autodesk Fusion am proiectat puzzle-ul în formă de inimă, care a fost ulterior tăiat la CNC. Am folosit Blender pentru a exporta modelul inimii, care a fost ulterior integrat în After Effects.
Scurtmetrajul a fost filmat cu o cameră Sony A7II, folosind un obiectiv Sigma 28–70mm f/2.8. Cadrele aeriene de la început au fost filmate cu o dronă DJI NEO, iar scenele de interior au fost iluminate cu lumini NEEWER SL60W și NEEWER 660. Pentru voice-over am folosit un microfon AKG P420, înregistrarea fiind realizată în Logic Pro.
Muzica a fost compusă integral de mine: chitara a fost înregistrată live, iar tobele și restul orchestrației au fost realizate în MIDI, tot în Logic Pro.
Ca tehnică de filmare, am filmat static, mutând trepiedul pentru fiecare cadru într-un unghi diferit.
Cerinte sistem
Proiector
Calculator
Acces la internet
Boxe
Realizatori
Frederic-Erin Gologan-Datui
- Scoala: Liceul Teoretic Dante Alighieri
- Clasa: 11
- Judet: Bucuresti
- Oras: Glina
Screenshots