Filme filme si mp3-uri

Care aduce niste filme in tabara ? si ce anume ? ( mie mi s-a bulit cd writerul ) :cry:

Io aduc ceva muzica rock (de la punk -> black metal) shi ceva gen Enya vre-o 8 cd-uri.

Filme … am o colectie destule de mare de filme din care o sa aduc:

Behind Enemy Lines (Action)

Femme Fatale (Action)

Event Horizon (Triller sau Horror … in orice caz … de groza)

Half Past Dead (Action cu Stevan Segal)

Kung Pow … trebe vazut neaparat (Comedie)

Memento (Psihologic)

Looney Tonnes Back In Action (Comedie)

Van Wilder (Comedie)

Resident Evil (Action, Triller)

… daca vretzi am Lord of The Rings I,II,II shi partea I,II extended … Harry Potter (toate)

Daca credetzi ca n-are rost sa aduc totate filmele spunetzi-mi.

Adu ce crezi tu ca se pare mai potrivit. Eu as recomanda comedii sa fie, la galaciuc a avut un mare succes South Park acu cativa ani :smile:.

Am shi ceva south park … o sa incerc sa aduc. Kung Pow l-ai vazut ??

Da corect , comedii spumoase ( …cu spuma de bere ) :smile:

ma blackkiss tu filme de adormit copiii ai? :smile: kung pow e super naspa! defapt , in afara de trilogia lord of the rings si van wilder care este o super comedie sunt cam nasoale…

si oricum…nu cred ca alte filme in afara de comedii/parodii ar pica bine pentru toate lumea…comediile sunt digerate de toti pe cand filmele de suspans, horror , drame etc doar deo anumita categorie…

Eu recomand filme de genu:

Not another teen movie (parodie dupa tentatia seductiei si alte filme de referinta)

Van Wilder (comedie care arata viata adevarata de la universitatile americane :smile: )

Seria scary movie mai putin 3 care e slabut (parodii dupa filme horror dar nu numai… )

Ali G in da House (comedie genu: kinki cu ā€œalb in haine largiā€ :smile: )

The New Guy (comedie de referinta cu un pusti care…merita vazut!:slight_smile: )

Old School (comedie referitoare la o fratie)

Mafia (parodie dupa filme cu gangsteri)

De asemenea sunt unele filme care merita vizionate doar pentru a te tine treaz ore bune dupa vizionare

Filme ca:

Final destination II (pentru amatorii de morti spectaculoase)

Blair Witch Project I (un film horror de referinta , probabil unul dintre cele mai bune)

The ring (unul dintre cele mai bune filme de suspans facute vreodata)

.

.

In fine…ar fi multe…dar eu ma intreb…daca eu aduc ce cred de cuvinta ca merita vizionat si ceea ce cred ca ar fi vizionat cu placere…iar altii fac acelasi lucru…cum se face!?

Este primul meu an in care particip deci nu cunosc procedura…se trage la sort filmul sau ne certam? Sau de obiceu nu prea s-au adus filme…!? :smile:

Blackkiss speri sa nu te fi simtit cumva , dar cred ca am vazut destule filme incat sa-mi pot da cu parerea. Si incer cred ca nu merita aduse acele filme…desi unele sunt de la nota 8 in sus nu cred ca ar prinde intr-o astfel de tabara…asta este…van wilder merita! aia este cert…daca ai multe comedii/parodii zi cateva…sa-mi dau cu parerea :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ce-ar fi s-aduca cineva desene animate comice? Sunt unele foarte dragutze, la care am ras mai ceva ca la SouthPark sau Scary Movie…

Sper sa pot gasi in timp util cele mai noi filme. Daca nu, macar cele mai faine. I’ll do my best. And I’ll share…

Cat despre muzica, presupun ca nu asculta nimeni muzica sufi musulmana :smiley: , sau sonate de Mozart, deci am s-aduc Prodigy si ceva Rock > Heavy Metal etc :sunglasses: . Plus cateva parodii si alte ā€œopereā€ interesante.

Can’t wait!

bloodbath … toate filmele care le ai mentionat le am sau macar le-am vizonat. Eu ma gandeam sa aduc ceva mai pentru toata lumea … daca ash aduce filmul ā€œPIā€ cred ca s-ar uita la el max 5 persoane. Intradevar comediile sunt agreate de majoritatea persoanelor. ā€œAli G in da Houseā€ e o comedie frumoasa iar daca vorbim de ā€œKung Powā€ parerea mea ca e destul de reushit shi are faze frumoase. Tocmai am descarcat de pe net filmul ā€œTorqueā€ … cineva e interesat :question:

…

Lailat … adu te rog nishte muzica musulmana … ca n-am ascultat asha ceva. Shi … de sa nu aduci ceva muzica simfonica ?? Mie personal imi place. :smiley:

…

Oricum parodiile shi in general comediile o sa fie majoritare.

Desene animate? lailat…teatru de papusi nu doresti? :smile:

BlackKiss, ma rog…ma bucur pentru tine :smile: …

Apropo: cum se va desfasura filmoteca asta…daca are cineva vreo idee poate sa si-o exprime pentru a intelege si ā€œnoiā€ cate ceva… :smile:

Lailat…sper ca nu vom avea si concerte stil musulman live pe acolo din partea ta… :stuck_out_tongue:

BlackKiss…propunere: daca tot downloadezi filme , ar trebui sa incerci The Terminal de Steven Spielberg…se anunta interesant :smile:

ba vreau si teatru de papusi. >> joc lumea pe degete :unamused:

bloodpath muzica musulmana e instrumentala. si sfanta. brr…

si de muzica arabeasca(!=musulmana) n-ai sa ai parte decat daca ma calca cineva rau de tot pe picior si incep sa urlu, sau in loc de hapciu zic habb…ibi. so don’t worry.

dar in locul tau, i wouldn’t worry. as putea fi terorista. :smiling_imp:: parintii mei ar putea fi capii unei organizatii teroriste al noului jihhad. :smiley: :wink: [/b]

[…] Don’t be off topic! :wink:

mha, nu aducetzi numa rock ca o sa ma distrugetzi :laughing: :laughing: :laughing: muzica musulmana e faina merita shi simfonii :wink:. cat despre filme … ceva comic sa ne distram, se poate si horror ca aleas aberatzii si devin comice :stuck_out_tongue:PP.

bloodpath

Desene animate? lailat...teatru de papusi nu doresti? :smile:

Southpark ce este?

Mie personal imi plac desenele animate cum ar fi: Atlantis - The Lost Empire, Monsters Inc., Shrek, Shrek 2, Finding Nemo a fost dragutz.

Are cineva Mean Girls ???? Vreau foarte mult sa-l vad :smile:
Mega_Bytu

mha, nu aducetzi numa rock ca o sa ma distrugetzi

fiecare asculta dupa preferintze ... dar daca intentzionezi sa ascultzi candy shi bamby shi "muzica de petrecere" nu cred ca o sa fie lumea deacord. Normal ca nu o sa bagam tot timpul Sepultura si Dimmu Borgir o sa fie ceva usor de digerat pentru toata lumea (ACDC, Queen, Metallica, Mike Oldfield, Coldplay, Enya etc.)

glumeam BlackKiss nu te ambala asha :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

Anul trecut ne-am uitat la The Road to El Dorado. ;-)

Cine aduce muzica buna de care nu am mai auzit, sa o aduca si la organizatori. :smile:

Mega_Bytu

glumeam BlackKiss nu te ambala asha :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

nu m-am ambalat dar am crezut ca nici macar in tabara asta nu scap de kokalari :wink: .... daca intzelegi ce vreau sa zic !
BlackKiss

nu m-am ambalat dar am crezut ca nici macar in tabara asta nu scap de kokalari .... daca intzelegi ce vreau sa zic !

poi ai crezut prost. apropo de "muzica de petrecere" mi-a scapat, am mai citit odata postul tau, i hate it. :wink:

Jay-c…nu sti ce-i gluma? cine nu se uita la filme ca shrek , monster inc sau ce ai mai scris tu…am fost si vor ramane filme de top…dar asta nu inseamna ca eu nu pot glumi pe seama lor… :smile: