Filme filme si mp3-uri

Care aduce niste filme in tabara ? si ce anume ? ( mie mi s-a bulit cd writerul ) :cry:

Io aduc ceva muzica rock (de la punk -> black metal) shi ceva gen Enya vre-o 8 cd-uri.

Filme ā€¦ am o colectie destule de mare de filme din care o sa aduc:

Behind Enemy Lines (Action)

Femme Fatale (Action)

Event Horizon (Triller sau Horror ā€¦ in orice caz ā€¦ de groza)

Half Past Dead (Action cu Stevan Segal)

Kung Pow ā€¦ trebe vazut neaparat (Comedie)

Memento (Psihologic)

Looney Tonnes Back In Action (Comedie)

Van Wilder (Comedie)

Resident Evil (Action, Triller)

ā€¦ daca vretzi am Lord of The Rings I,II,II shi partea I,II extended ā€¦ Harry Potter (toate)

Daca credetzi ca n-are rost sa aduc totate filmele spunetzi-mi.

Adu ce crezi tu ca se pare mai potrivit. Eu as recomanda comedii sa fie, la galaciuc a avut un mare succes South Park acu cativa ani :smile:.

Am shi ceva south park ā€¦ o sa incerc sa aduc. Kung Pow l-ai vazut ??

Da corect , comedii spumoase ( ā€¦cu spuma de bere ) :smile:

ma blackkiss tu filme de adormit copiii ai? :smile: kung pow e super naspa! defapt , in afara de trilogia lord of the rings si van wilder care este o super comedie sunt cam nasoaleā€¦

si oricumā€¦nu cred ca alte filme in afara de comedii/parodii ar pica bine pentru toate lumeaā€¦comediile sunt digerate de toti pe cand filmele de suspans, horror , drame etc doar deo anumita categorieā€¦

Eu recomand filme de genu:

Not another teen movie (parodie dupa tentatia seductiei si alte filme de referinta)

Van Wilder (comedie care arata viata adevarata de la universitatile americane :smile: )

Seria scary movie mai putin 3 care e slabut (parodii dupa filme horror dar nu numaiā€¦ )

Ali G in da House (comedie genu: kinki cu ā€œalb in haine largiā€ :smile: )

The New Guy (comedie de referinta cu un pusti careā€¦merita vazut!:slight_smile: )

Old School (comedie referitoare la o fratie)

Mafia (parodie dupa filme cu gangsteri)

De asemenea sunt unele filme care merita vizionate doar pentru a te tine treaz ore bune dupa vizionare

Filme ca:

Final destination II (pentru amatorii de morti spectaculoase)

Blair Witch Project I (un film horror de referinta , probabil unul dintre cele mai bune)

The ring (unul dintre cele mai bune filme de suspans facute vreodata)

.

.

In fineā€¦ar fi multeā€¦dar eu ma intrebā€¦daca eu aduc ce cred de cuvinta ca merita vizionat si ceea ce cred ca ar fi vizionat cu placereā€¦iar altii fac acelasi lucruā€¦cum se face!?

Este primul meu an in care particip deci nu cunosc proceduraā€¦se trage la sort filmul sau ne certam? Sau de obiceu nu prea s-au adus filmeā€¦!? :smile:

Blackkiss speri sa nu te fi simtit cumva , dar cred ca am vazut destule filme incat sa-mi pot da cu parerea. Si incer cred ca nu merita aduse acele filmeā€¦desi unele sunt de la nota 8 in sus nu cred ca ar prinde intr-o astfel de tabaraā€¦asta esteā€¦van wilder merita! aia este certā€¦daca ai multe comedii/parodii zi catevaā€¦sa-mi dau cu parerea :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ce-ar fi s-aduca cineva desene animate comice? Sunt unele foarte dragutze, la care am ras mai ceva ca la SouthPark sau Scary Movieā€¦

Sper sa pot gasi in timp util cele mai noi filme. Daca nu, macar cele mai faine. Iā€™ll do my best. And Iā€™ll shareā€¦

Cat despre muzica, presupun ca nu asculta nimeni muzica sufi musulmana :smiley: , sau sonate de Mozart, deci am s-aduc Prodigy si ceva Rock > Heavy Metal etc :sunglasses: . Plus cateva parodii si alte ā€œopereā€ interesante.

Canā€™t wait!

bloodbath ā€¦ toate filmele care le ai mentionat le am sau macar le-am vizonat. Eu ma gandeam sa aduc ceva mai pentru toata lumea ā€¦ daca ash aduce filmul ā€œPIā€ cred ca s-ar uita la el max 5 persoane. Intradevar comediile sunt agreate de majoritatea persoanelor. ā€œAli G in da Houseā€ e o comedie frumoasa iar daca vorbim de ā€œKung Powā€ parerea mea ca e destul de reushit shi are faze frumoase. Tocmai am descarcat de pe net filmul ā€œTorqueā€ ā€¦ cineva e interesat :question:

ā€¦

Lailat ā€¦ adu te rog nishte muzica musulmana ā€¦ ca n-am ascultat asha ceva. Shi ā€¦ de sa nu aduci ceva muzica simfonica ?? Mie personal imi place. :smiley:

ā€¦

Oricum parodiile shi in general comediile o sa fie majoritare.

Desene animate? lailatā€¦teatru de papusi nu doresti? :smile:

BlackKiss, ma rogā€¦ma bucur pentru tine :smile: ā€¦

Apropo: cum se va desfasura filmoteca astaā€¦daca are cineva vreo idee poate sa si-o exprime pentru a intelege si ā€œnoiā€ cate cevaā€¦ :smile:

Lailatā€¦sper ca nu vom avea si concerte stil musulman live pe acolo din partea taā€¦ :stuck_out_tongue:

BlackKissā€¦propunere: daca tot downloadezi filme , ar trebui sa incerci The Terminal de Steven Spielbergā€¦se anunta interesant :smile:

ba vreau si teatru de papusi. >> joc lumea pe degete :unamused:

bloodpath muzica musulmana e instrumentala. si sfanta. brrā€¦

si de muzica arabeasca(!=musulmana) n-ai sa ai parte decat daca ma calca cineva rau de tot pe picior si incep sa urlu, sau in loc de hapciu zic habbā€¦ibi. so donā€™t worry.

dar in locul tau, i wouldnā€™t worry. as putea fi terorista. :smiling_imp:: parintii mei ar putea fi capii unei organizatii teroriste al noului jihhad. :smiley: :wink: [/b]

[ā€¦] Donā€™t be off topic! :wink:

mha, nu aducetzi numa rock ca o sa ma distrugetzi :laughing: :laughing: :laughing: muzica musulmana e faina merita shi simfonii :wink:. cat despre filme ā€¦ ceva comic sa ne distram, se poate si horror ca aleas aberatzii si devin comice :stuck_out_tongue:PP.

bloodpath

Desene animate? lailat...teatru de papusi nu doresti? :smile:

Southpark ce este?

Mie personal imi plac desenele animate cum ar fi: Atlantis - The Lost Empire, Monsters Inc., Shrek, Shrek 2, Finding Nemo a fost dragutz.

Are cineva Mean Girls ???? Vreau foarte mult sa-l vad :smile:
Mega_Bytu

mha, nu aducetzi numa rock ca o sa ma distrugetzi

fiecare asculta dupa preferintze ... dar daca intentzionezi sa ascultzi candy shi bamby shi "muzica de petrecere" nu cred ca o sa fie lumea deacord. Normal ca nu o sa bagam tot timpul Sepultura si Dimmu Borgir o sa fie ceva usor de digerat pentru toata lumea (ACDC, Queen, Metallica, Mike Oldfield, Coldplay, Enya etc.)

glumeam BlackKiss nu te ambala asha :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

Anul trecut ne-am uitat la The Road to El Dorado. ;-)

Cine aduce muzica buna de care nu am mai auzit, sa o aduca si la organizatori. :smile:

Mega_Bytu

glumeam BlackKiss nu te ambala asha :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

nu m-am ambalat dar am crezut ca nici macar in tabara asta nu scap de kokalari :wink: .... daca intzelegi ce vreau sa zic !
BlackKiss

nu m-am ambalat dar am crezut ca nici macar in tabara asta nu scap de kokalari .... daca intzelegi ce vreau sa zic !

poi ai crezut prost. apropo de "muzica de petrecere" mi-a scapat, am mai citit odata postul tau, i hate it. :wink:

Jay-cā€¦nu sti ce-i gluma? cine nu se uita la filme ca shrek , monster inc sau ce ai mai scris tuā€¦am fost si vor ramane filme de topā€¦dar asta nu inseamna ca eu nu pot glumi pe seama lorā€¦ :smile: