Informatii generale
- Categorie: Soft
- Homepage:
- Judetul: Prahova
Descriere
Global Security Center (GSC) este un produs software creat pentru a securiza calculatorul dvs precum si datele din acesta. Pe langa scopul sau initial de a oferi protectie impotriva virusilor prin mai multe moduri scanand toate fisierele dintr-o partitie sau mai multe , acesta poate fi folosit ca: backup manager (un centru care ofera backup in format *.ZIP ,avand posibilitatea sa comprimati numai anumite formate dintr-un folder sau dintr-o partitie , un port scanner , un centru de criptare al datelor , care cripteaza folosind AES (Advanced Encryption Center) algoritmul Rijndael , un calculator de functii criptografice HASH , un port scanner (pentru TCP si UDP) precum si un Windows Reparator (care reactiveaza automat componentele care de regula sunt dezactivate de anumiti virusi).
Deasemenea nu am neglijat faptul ca virusii pot fi servicii de windows , astfel am facut “Service Manager” care scaneaza toate serviciile si iti ofera facilitati (stergere , dezactivare , deschidere fisier)Am adaugat un port scanner (pentru TCP + UDP).
Desemenea scaneaza in timp real fisiere , astfel orice fisier care “misca” (care este deschiz , copiat sters mutat , modificat) este scanat si dezinfectat , avand posibilitatea sa scaneze si fisiere ascunse sau “nepermise” , GSC fiind dotat cu un File Manager care gestioneaza astfel de fisiere. GSC este dotat cu un software de licenta inovativ.
Tehnologii
Microsoft .NET Framwork v.3.0
Cerinte sistem
OS: Microsoft Windows 98/Me/XP (sau orice Windows care suporta .NET 3.0)
Procesor: 600MHz
RAM: 128 MB
Realizatori
Popa Ion Alin
- Scoala: Colegiul National “Mihai Viteazul” Ploiesti
- Clasa: 11
- Judet: Prahova