Iasi24Info - Portal de stiri - Web - Iasi - 2011 Nationala

Informatii generale

• Categorie: Web
  • Judetul: Iasi

Descriere

Scopul lucrarii este de a realiza un site local de stiri performant, atat pentru editori (prin facilitarea lucrului in echipa in cadrul redactiei, pe diferite niveluri de acces) cat si pentru vizitatori (prin oferirea unei interfete prietenoase si a unei navigabilitati facile, alaturi de alte facilitati care usureaza viata cotidiana - horoscop, convertor valutar, meteo). Stirile, informatiile din sidebar si celelalte facilitati ale site-ului sunt administrate prin intermediul unui Admin Panel.

Tehnologii

xHTML, CSS, PHP, MySQL, Javascript, jQuery

Cerinte sistem

Pentru rularea platformei “Iasi24Info” este necesar un server web pe care este instalat PHP, cel putin versiunea 5.0, MySQL, cel putin versiunea 4.0 si un browser web. Recomandam Mozilla Firefox (minim versiunea 3.5) sau Internet Explorer (minim versiunea 7.0).

Realizatori

Derevenschi Adrian

• Scoala: Colegiul National Iasi
  • Clasa: a XII-a
  • Judet: Iasi

Hodorog Andrei

• Scoala: Colegiul National Iasi
  • Clasa: a X-a
  • Judet: Iasi

Screenshots

Cand se vor rezolva problemele cu hostul ? Am reusit sa instalez lucrarea, insa la cateva ore iar a picat…

Alt portal pentru Iasi ? :disappointed: Guyz macar faceti si voi pentru orasele mai mici, care na nu prea au portale multe asa :>

Si daca eu sunt din Iasi, s-ar cuvine sa fac portal de stiri pentru alt oras? :laughing:

adriander

Si daca eu sunt din Iasi, s-ar cuvine sa fac portal de stiri pentru alt oras? :laughing:

Si eu sunt din Iasi :smile:) .. asta inseamna ca trebuie sa fac si eu Portal de stiri pentru Iasi :-s ?

ok, considera ca e un portal de stiri national, si fii multumit.

adriander

ok, considera ca e un portal de stiri national, si fii multumit.

Okey :smile:)

Nu prea e ok sa pui widgeturi cu meteo, curs valutar si horoscop de pe alte site-uri. In fine … sa le pui e ok, dar sa nu le prezinti ca fiind ale tale :smile: . Si vezi ca ai cateva bug-uri la el. Fa-i o revizuire ca sa nu ai probleme la concurs

Tinere, arata-mi unde am spus ca sunt facute de mine. Uita-te in cod (cand va fi disponibil hostul) si vezi ca a ramas de unde le-am luat. Gaseste-mi alte probleme, nu de unde am luat un meteo.

Ai si altele stai linistit. Ti-am spus ca nu cred ca vei fi punctat pentru widgeturi.

Sa traiti domn profesor, imi cer scuze ca v-am contrazis.

Hai, nu va mai certati atata :smile: Omul a incercat sa te ajute, dandu-ti un sfat, nu o lua in nume de rau, nu a vrut sa-ti denigreze proiectul.
La urma urmei, e chiar imposibil ca absolut tot proiectul sa fie facut de tine…un framework, un plugin, un widget de aici, un API de dincolo…Meritul este sa stii sa imbini cu succes lucruri deja existente, nu sa reinventezi roata.

Ai facut XML-uri pentru RSS?

gigaevil

Ai facut XML-uri pentru RSS?

da, dar e ceva facut in graba. e un fisier php care extrage ultimele 20 de stiri si scrie un fisier xml. urmeaza sa-i pun si un design pe viitor.

Nice, vroiam sa te intreb daca te-ai chinuit sa iti faci un cpanel? De exemplu ar fi frumos sa ne poti arata in cpanel ca poti edita pozitia panelelor(stanga dreapta, ordinea, etc…).
Ar mai fi frumos sa creezi folosind API-ul de la facebuc pentru fiecare articol nou, sa poti da like-uri si share.

ms de sugestii:d la fiecare articol am implementat deja butoanele de share si like :smiley:

gigaevil

Nice, vroiam sa te intreb daca te-ai chinuit sa iti faci un cpanel? De exemplu ar fi frumos sa ne poti arata in cpanel ca poti edita pozitia panelelor(stanga dreapta, ordinea, etc..).
Ar mai fi frumos sa creezi folosind API-ul de la facebuc pentru fiecare articol nou, sa poti da like-uri si share.

Iar prinde bine, dar din cate stiu eu nu exista FaceBuc :smile:), poate vrei sa spui FaceBook :confused: