Inscriere pe site

Am si eu o intrebare.

De ce ne inscriem pe site, daca ai spus ca este doar in scop informativ?

Sa va informez si eu cu ceva. Asta este un concurs inainte de toate. Adica inainte de a fi un schimb de experienta care are loc inainte de desfasurarea propriu-zisa a evenimentului. Nu?

Inscrierea automata pe site are mai multe motivatii:

1. Usurarea colectarii de informatii de catre organizatori. Daca anumite lucrari au cerinte speciale, se va stii din timp, se va putea spune respectivilor daca resursele necesare le pot fi puse la dispozitie sau nu.

2. Transparenta lucrarilor care participa. Daca vii cu o lucrare care nu vrei sa o arati decat la Galaciuc, poate fi ceva in neregula, dincolo de teama ca iti va fura concurenta ideile super originale. Daca insa lucrarea este vazuta (chiar si aproximativ) de ceilalti concurenti inainte de concurs, riscul aparitiei lucrarilor copiate din diverse surse scade.

3. Automatizarea procesului de colectare de date. Nu mai trebuie sa stea cineva sa bata de mana fax-urile venite din judete si sa completeze pe site, ci doar da click click pe lucrarile inscrise.

4. Este un pas inainte catre un concurs deschis si nu cred ca il face mai putin concurs.

Inscrierea observ ca este libera… dar ar fi bine sa existe o verificare a prezentei campurilor obligatorii… adica tocmai m-am inscris si am uitat sa includ judetul… asta ca sa nu mai zic de screen-shot-uri.

In concluzie nu ar fi mai bine sa existe urmatoarele:

1.verificare prezenta campuri obligatorii

2.creare cont pentru cei care se inscriu (poate fi si pe baza de cont pentru forum)

3. posibilitatea de MODIFICARE a informatiilor incluse…?

Cam atat pentru acum…

Oricum, lucrarea nu va fi aprobata (dupa cum vezi, nu apare in lista) pana nu are toate campurile completate, ti-am dat si un email pe tema asta.

Am corectat si verificarile respective.

As avea o rugaminte. Pe masura ce sunt confirmate lucrarile de catre inspectori, sa apara pe site. Adica sa scrii numele lucrarii cu alta culoare, sa pui o steluta, etc. ca sa stim si noi cu cine concuram in mod sigur.