Descriere
Despre importanta elegantei designului si integrarea acestuia in strategia de comunicare a mesajului dorit in mediul online. O perspectiva asupra designului web: un mijloc si nu un scop.
Autor
- Marius Deak
Despre importanta elegantei designului si integrarea acestuia in strategia de comunicare a mesajului dorit in mediul online. O perspectiva asupra designului web: un mijloc si nu un scop.
hehe… o sa ne vorbeasca nenea Deak…
de-abia astept…
Yeah, happy happy… joy joy. Look at me, I’m thrilled : .
nu inteleg de ce esti asa de " " pe deak… in fond voi nu cu green pixel v-ati batut la internetics…
OMG. Tot ce e legat de green pixel sau razboi.ro e legat automat de internetics? Da-l in colo de festival.
Pe mine nu ma intereseaza cine prezenteaza, ci mai mult cum si ce. Poate sa vina si George Bush ca daca ne trage o fraza din aia in care se injura singur e varza.
Jay-C
Pe mine nu ma intereseaza cine prezenteaza, ci mai mult cum si ce. Poate sa vina si George Bush ca daca ne trage o fraza din aia in care se injura singur e varza.
astept comentarii
Cam nasol, cam multa vorbaraie degeaba.
Oricum, nu s-a comparat cu cei de la GD.
ce ai fi asteptat sa auzi ?
de detalii tehnice si how-to-uri e plin internetul.
a fost f placut seminarul (parerea mea)… multe din lucrurile spune, totusi, sunt cam “de bun simt” ca sa spun asa… evidente, altfel spus…
ce nu mi-a prea placut este ca s-a vorbit de parca site-urile corporate si portalurile ar fi singurele existente pe net, site-urile experimentale sau pt prezentarea unor artisti, in fine, site-uri cu un target mai restrans, au fost cam lasate la o parte…
Mie mi-a placut… in mare.
Aceleasi lucruri puteau fi spuse mai organizat si mai succint.
Am luat seminarul mai mult ca un fel de poveste despre green pixel si despre cum sunt clientii de care trebuie sa ne ferim. Pe alocuri cu mesaje despre cum designerii nu ar trebui sa isi arate muschii, ci sa faca design adaptat scopului.
Senzatia de dezorganizare si ca… ai batut campii a fost data de lipsa unor slide-uri si a unei mai bune punctari a mesajelor care trebuiau transmise.
Dar mie mi-a facut placere sa te ascult, chiar si in forma romantata in care ai ales sa tii seminarul.
Floppy: avand in vedere targetul si lucrarile prezentate in concurs, eu nu cred ca mesajul era de ‘bun simt’ pentru toti cei prezenti. Iar daca te uiti pe internetul romanesc, vei gasi in multe cazuri aceeasi lipsa de bun simt.
vivi, eu sunt sigur ca marea majoritate a celor care gresesc stiu ca o fac…
asta ca referire la web-ul romanesc…
Floppy
a fost f placut seminarul (parerea mea)... multe din lucrurile spune, totusi, sunt cam "de bun simt" ca sa spun asa... evidente, altfel spus...
Floppy
ce nu mi-a prea placut este ca s-a vorbit de parca site-urile corporate si portalurile ar fi singurele existente pe net, site-urile experimentale sau pt prezentarea unor artisti, in fine, site-uri cu un target mai restrans, au fost cam lasate la o parte...
Vivi
Senzatia de dezorganizare si ca... ai batut campii :smiley: a fost data de lipsa unor slide-uri si a unei mai bune punctari a mesajelor care trebuiau transmise.
Dar mie mi-a facut placere sa te ascult, chiar si in forma romantata in care ai ales sa tii seminarul.
Floppy
vivi, eu sunt sigur ca marea majoritate a celor care gresesc stiu ca o fac...
asta ca referire la web-ul romanesc...