Scopul acestei aplicații este de a salva un calendar de evenimente care le dorim sa le facem într o viata. Exista 2 tipurile de conținut, text, prin care utilizatorii pot sa adauge sau salva activități, și exista un feed de imagini, care sunt preluate de pe o pagina de pe Facebook.
Tehnologii
Facebook Sdk, android sdk, jersey pentru backend, Inkscape pentru grafica
Pot să setez și un timeline? Ceva limite? Aș putea să le grupez după ceva? Sugestii? Primesc niște achievements dacă îndeplinesc mai multe goal-uri? Cum sunt validate aceste goal-uri (după ce eu le-am încheiat)? (ar fi interesat să fie validate de alta lume, de către prietenii tăi de pe facebook / twitter etc).
Din moment ce tu confirmi realizarea unuia, achivements-urile ar fi degeaba, si sa-ti confirme altcineva ar fi ciudat, scopul este mai mult sa tii tu evidenta la ce ai facut, si ce mai ai de facut
Si momentan nu exista categori pentru a putea fi sortate.
Si btw, Goal #1, #2, etc sunt doar pentru text, acolo ar fi conținutul , ex: Getting a tattoo, Visiting Paris
La partea de timeline ma gandeam mai mult ca un calendar. De ex: îmi propun să vizitez Paris-ul anul acesta sau peste doi ani, îmi fac un tatuaj când împlinesc 80 de ani etc.
Vor fi și utilizatori care își vor confirma singuri, doar pentru a se lăuda și poate ai putea să însoțești confirmarea cu trimiterea unei dovezi (dacă goal-ul tău e să vizitezi Paris, când ajungi acolo, faci o poză și poza poate fi validată de 2-3 prieteni => prietenii îți pot confirma goal-urile).