Voi unde ati intrat la facultate?
in singurul loc unde m-am inscris: Cluj - Arte - Foto/Video/Procesare Computerizata a Imaginii… buget…
Felicitari Floppy … e super acolo … un bun prieten care are compu “bagat in retzeaua de bloc” acuma trece in anul 4 la foto/video (e unul din cei mai buni de pe acolo … ). Oricum partea teoretica la faculta aia nu-i grea … partea practica e foarte stresanta (in sesiune e super greu … clipu shi saptamana). Daca eshti descurcaretz acolo e ca la fara frecventza shi daca eshti shi bun la practica … “floare la ureche” !
Facultatea de Matematica, Universitatea Bucuresti.
Facultatea de mate … wickedman … nu te plictiseshti ?
eu am mai multi prieteni la foto la cluj… tu cred ca vorbesti de flaviu lumperdean (sau el trece numa in anu 3… nu stiu sigur)… nu e stresant nici practica… nu e musai sa faci atatea clipuri… depinde de specializarea fiecaruia… ca din anu 2 iti poti alege specializari… bineinteles, daca vrei, poti sa faci de toate…
ah… din lucrarile lui flaviu am vazut si eu… la foto nu mi s-a parut nu stiu ce, dar la video intr-adevar sta bine (sau ma rog, mai bine decat majoritatea de pe acolo)
Aaaa deci il cunosht pe Pyro … de fapt la cat de “mare” e Bistritza nici nu ma mir. Oricum … shtiu ca la foto nu a excelat (ai vazut sinopticele … pozele alea facute in cutie de ness direct pe hartie foto B/W?). Ashtept sa ne intalnim cat de repede sa putem vb. Poate pe vineri trec prin Just Fine shi stam la o poveste …
Ca sa nu deviem de la subiect, eu am intrat la Facultatea de Informatica, Universitatea “Al.I.Cuza” Iasi.
Felicitari incubus…acuma poti duce cartile inapoi in biblioteca
Multumesc frumos, Bloodpath. Oricum, am intrat al treilea.
Felicitarile mele incubus … acum te caracterizeaza avatar-ul . Succes in continoare.
P.S. Ai dat examen la ceva (mate, info) … daca da … o fost greu ??
felicitari incubus… mai ales ca ai urcat si pe podium…
si eu care eram mandru ca am intrat al 4-lea (la egalitate cu 5 si parca si 6)…