Sincer sa fiu eu iubesc foarte mult muntele shi chiar daca tabara este de informatica banuiesc ca o sa fie ceva mijloace de distractie nuh? (in program zice ca in fiecare seara o sa fie discoteca shi filmoteca … shi ca o sa fie shi o drumetzie). Ca sa spun direct … aaaa … am o traditzie cand ma duc undeva pe munte sa iau cu mine shi o chitara sa inveselesc atmosfera (credetzi-ma ca am reushit sa scot oameni din depresie cu acest instrument) … ma intrebam daca are cineva prin tabara aia o chitara … m-ar ajuta sa ma relaxez.
P.S. … prinde bine la fete.
sall … ar mai fi un amanunt … oarecum important … vine vreo fata p’acolo la galaciuc?
Ca bine zici … ar trebui sa vina ceva fete ca fara nu iese piesa !
Ok…11 fete, mai precis. Ieri am numarat 142 participanti.
Ar fi excelenta o chitara, serios. Spirit montan. Te acompaniez cu fluierul
Sunt fata, [/i]
Uuuu, ce avataaaaar !!
Pe atat de frumos avatar-ul pe atat de frumoasa shi fata ?? (… pls o poza)
AREEEEEEE CINEEEVAAAAAAA OOOOOO CHITARA PRIN GALAAAAACIUCCCCCC ???
Chitaristul de valoare vine cu chitara de acasa…
Poate vor avea cei care vor sta cu cortul acolo ( daca va fi cineva )
Pe atat de frumos avatar-ul pe atat de frumoasa shi fata ?? (… pls o poza)
BlackKiss …hm …trust me… e mult mult mai frumoasa decat avatarul ala …si in leg k chitara …cat de bine sti sa cantzi ? si ce ? sper ca nu latino si d`alea…ca alea omoara o chitara rece … hotel cosmigiu sti ? : sau alte melodii de cantat cand esti beat ?
nu de alta dar sa stiu daca am cu cine canta … k daca chiar ma plictisesc … ma pun la voce … pune pe unul sa bata in butuci …si avem formatzie … de forestier )
mitza
Pe atat de frumos avatar-ul pe atat de frumoasa shi fata ?? (... pls o poza)
BlackKiss ...hm ...trust me... e mult mult mai frumoasa decat avatarul ala
:laughing: :laughing: am trait s-o vad si pe asta. :laughing: :laughing:
desi nici Beth Ostrosky nu primeste asa complimente, tot NU o sa va cred pe cuvant :unamused: ...
Ma … cum sa zic … ash aduce chitara mea dar daca este una la Galaciuc nu ash duce-o shi pe a mea ca nu shtiu inca care este mijlocul de transport (cu “hummer”-ul profului sau cu “TGV”-ul romanesc) shi daca merem cu “hummer”-ul s-ar putea sa incomodeze o chitara printre atatea lazi de “bere” shi “top modele din Frantza”.
Avand in vedere ca shtiu sa cant la chitara de un an … inceputul mi l-am facut invatzand folk shi cantece de munte deci implicit cantece potrivite pentru betzie. Piesele mele preferata sunt “Hotel Cismigiu sau Hotel California” (pot canta in 2 game diferite piesa), “Apa de Izvor” catata pe 3 voci : solist, shi 2 fete care sa urle partea cu “aaaa aaaa aaaa” pozitzionate in stanga shi respectiv dreapta (efect stereo ) … momentan detzin o chitara electrica shi invatz piese de la Nirvana, Blink 182, Metallica, Iron Maiden etc.
Stii sa canti " Ce nasoala esti" ?
…“Ce nasoala eshti nu te-ash … sa-mi plateshti / … / Sa-mi dai banii cu carutza nu tz-ash arata … / … / De cand mata te-o facut tu intruna … / … / Si te invartzi in jurul … ca Apolo-n in jurului lunii / … / Ai parul ca coada vacii cand te vad mapuca … /”
Cred ca o shtiu , e un cover destul de reushit de la “In The Sumertime”.
BlackKiss … auzi …care ar fi probabilitatea sa0tzi aduci chitara electrica ,… e mai rezistenta ca aia … rece … si care ar fi probabilitatea sa inchesui si un distors prin rucsac …sa te joci putizin k electrica pe akolo …
Daca ash aduce electrica cu mine … trebuie sa aduc shi procesorul de efecte, shi boxa monitor, shi o droie de cabluri … shi nu cred ca le convine la organizatori sa vada mai multe scule audio decat computere … mai bine o chitara rece, cateva blonde (beri shi fete) shi cantece de petrecere … e mult mai cool.
Mai sunt situatzii cand vrei sa cantzi shi nu ai langa tine o priza:
1. Pe autocar … enervand shoferul :
2. Langa focul de tabara cu 20 de prieteni ametzitzi
3. In poenitza cu o domnishoara … recitand din Vama Veche
… am facut rost de chitara rece (clasica), o sa vin cu ea in tabara. Nu va suparati nu ?
BlackKiss
... am facut rost de chitara rece (clasica), o sa vin cu ea in tabara. Nu va suparati nu ?
da, ma supar! :laughing:
eu iau clapele lu frate-mio, vine cineva cu niste toe, un bass si dam cocnert
ne mai ramane vocea … te oferi floppy ?
poate pt black/death…
Floppy
poate pt black/death...
sweeeeet ..... ne mai trebe o voce feminina. :smiley: