moisenicoara.ro este site-ul oficial al Colegiului Naţional “Moise Nicoară” Arad din data de 19 aprilie 2008. moisenicoara.ro doreşte să aducă inovaţie în domeniul site-urilor de şcoli prin adoptarea unei strategii de conţinut creat de utilizatorii săi, deopotrivă elevi şi profesori.
Tehnologii
XHTML, CSS, JavaScript, RSS, MySQL, PHP, Google Search API, Google Maps API, Smarty
Am o recomandare pentru site, din ce vad din screenshot (pt. ca adresa web nu merge) pagina e prea stearsa, lipsita de viata (noroc cu sigla RSS). Poti adauga poze din galerie sau un header mai colorat.
Warning: array_values() [function.array-values]: The argument should be an array in /home/rmoi5604/public_html/controllers/Admin.controller.php on line 68
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rmoi5604/public_html/controllers/Admin.controller.php:68) in /home/rmoi5604/public_html/classes/Smarty/Smarty.class.php on line 1231
… si chestia asta a luat premiul I ? din cate am auzit, datorita a http://www.romautentic.ro/ au luat (cei care au participat stiu despre ce e vorba). Nu meritau!