Cei care ma shtiu de la Galaciuc 2004 si au apreciat sau vor sa ma injure pentru ce am facut in aceasta tabara: Bannerul cu “Linux Rulz” : si OPC-ul in tabara sunt bineveniti sa-mi scrie.
Nu pot sa-ti spun decat ca e mult mai usor sa dai cu parul si sa distrugi decat sa faci lucruri constructive.
Mai departe compilezi tu si singur.
bannerul cu linux a fost o gluma… presupun ca si tu stii de gluma, nu vivi?
iar opc-ul… daca totul era in ordine la bucatarie nu vad care e problema… daca tu cumperi mancare de undeva si imediat ti se face rau nu pui OPC-ul pe ei?
yeah right floppy…daca pui un banner nu are nimeni de suferit…dar daca chemi opc-ul s-ar putea sa iasa nasol… (adio tabara , adio infoeducatie) cred ca ar trebui sa ganditi altadata de doua ori inainte sa va dati mari…daca unii nu mai vor sa vina la infoeducatie si-si permit sa cheme opc-ul poate unii ar dori sa mai participa iar din cauza acestor “apucaturi” treaba se complica semnificativ…
mai bine se inchide tabara si se organizeaza “infoeducatie” in alta parte, decat sa mergem in fiecare an acolo si sa ne imbolnavim. eu personal, m-am simtit naspa(din punct de vedere al mancarii). prefer sa-mi platesc tabara,dar sa merg undeva unde sa n-am probleme,decat sa mor de foame,sau sa mi se faca rau
bloody… OPC-ul nu eu l-am chemat… eram in sat cand s-a intamplat asta… cand m-am intors tot venea lumea pe la mine si ma intreba daca nu mai am eugenii expirate de la cina sa le arat inspectorilor… nu stiu cum sa iti spun dar daca dau asa ceva elevilor merita sa fie inchisa tabara… in fond nu cred ca infoeducatie=galaciuc…
[quote]mai bine se inchide tabara si se organizeaza “infoeducatie” in alta parte,[/quote] ma eu nu cred … asta e parerea ta
e prima data cand particip la infoeducatie …si eu cred k galaciucul e mare parte din farmecul galaciucului … cred k la asta ma poate sustzine vivi …
deci nu cred k ar trebui inchisa … si faza k opc-ul a fost urat … daca era ceva mai major trebuia chemat … dar pt ceva mic gen eugenii expirate (apropo le-am mancat si nu am avut neka P)
floppy…am zis ca tu ai chemat opc-ul? stiu cine este Neo si stiu cine a chemat opc-ul…imi pare rau daca ai inteles gresit
Si da , cred ca daca infoeducatie nu s-ar mai tine la galaciuc ar fi nasol…
Eu am calatorit in jur de 21 de ore pana sa ajung in cabana din galaciuc ceea ce pot spune ca a fost un adevarat cosmar…dar o data ce m-am instalat in tabara si am vazut ce inseamna galaciuc nu mi-a mai pasat nici de cele 20n ore nici de mancarea care a fost ceva mai proasta ca asa nici de frigul care trecea prin mine din cauza ca n-aveam haine groase…
A fost chiar bine…
mha, faptul ca a chemat opcul a fost o faza nasoala, era clar ca poti sa-l chemi si trebuia sa te gandesti ca ai putea face asta, nu trebuia sa si demonstrezi. odata ce iti sta in putinta sa faci o chestie care ii poate **** pe altii nu trebuie sa o faci pentru ca stii ca poti. deci faza a fost nasoala.
cu linux si cu masinile de vanzare a fost tare, cu OPC-ul avand in vedere de consecinte nu pot spune ca a fost ceva inteligent.
mai sunt tabere misto in tara asta, si multe din ele au conditii mai bune decat galaciucul… dau ca exemplu Arbanasi, unde a fost CIA 2004 si Poiana Pinului unde a fost CIA 2003… la Arbanasi am fost si pana si eu (care nu prea mananc cand sunt plecat de acasa) am fost multumit de mancare… plus ca fiecare camera avea baie proprie, cu dus cu tot… la Poiana Pinului din cate stiu e chiar mai bine…
eu cred ca nu conteaza atat locul cat oamenii care merg in locul acela…
Floppy
eu cred ca nu conteaza atat locul cat oamenii care merg in locul acela...
corect
Floppy
eu cred ca nu conteaza atat locul cat oamenii care merg in locul acela...
... sunt de acord shi eu. Faptul ca am cunoscut atata lume shi ca am putut vorbi aceashi limba mie mi-a fost destul, nu am mancat la kantina dekat de vreo 4 ori ... in rest am mancat din resurse proprii (care erau destule .... tnkx mam!). Faza cu OPC-ul a fost cam trasa de par .... inspectorii au veint, au inspectat, au constatat, au luat mita shi au plecat ... simplu! Nu shtiu de ce s-a mai chinuit lumea sa stranga semnaturi!
Neo
Cei care ma shtiu de la Galaciuc 2004 si au apreciat sau vor sa ma injure pentru ce am facut in aceasta tabara: Bannerul cu "Linux Rulz" :smiling_imp:: si OPC-ul :flushed: in tabara sunt bineveniti sa-mi scrie.
Faza cu linux a fot draguta si nevinovata. Eu am apreciat-o dar nu prea a fost fair fata de MS cu care am semnat un contract de sposorizare de cca. 5000 USD, adica premiile , seminariile pentru profi, tricouri, o zi de tabara....In plus persoanele cu care am avut legaturi, in special Sanda Foamete au dovedit o deschidere cum n-am mai vazut in compania asta!
Povestea cu OPC ul mi-a dat de gandit, cine a facut-o a avut, cred dreptate! Singura mea teama a fost sa nu iasa scandal pentru ca presa debia asteapta...si nu ar fi lovit in administratie ci in "infoeducatie". Puteti vedea o astfel de reactie "imbecila" de presa, la ONI 2004, din partea ziarului Adevarul!!!
Cat priveste mancare...nu prea sunt de acord, am mai spus! La 80 000 lei/zi ?? cum putea sa fie? Eu zic ca nu trebuie sa discutam atat de mancare...Mi se pare prea...romaneste!!
Cat priveste locul Galaciuc...eu va asigur ca e greu sa gasesti in Republica(!) Romania, unul mai bun ca acesta !!!
emil
o astfel de reactie "imbecila" de presa, la ONI 2004, din partea ziarului Adevarul
:laughing:Eu zic ca nu trebuie sa discutam atat de mancare...Mi se pare prea...romaneste!!
acum romanul o fi singurul care trebuie sa manance si mai e si pretentios sa i se dea ceva mai mult de 80000lei/zi...
Cat despre Galaciuc, in afara de priveliste pe care tin sa subliniez: se gaseste in mai toata Romania , eu nu am vazut nimic special. Zicea cineva de Arbanasi, am fost si eu... iarasi, nu e un loc deosebit... oricum conditii mai bune decat la Galaciuc dar se poate si mai bine... si aici dau doar cateva exemple: Caprioara, Cerbul.
Precum nici Galaciuc nu a avut nici o pregatire speciala in privinta unui concurs de informatica, presupun ca acele calculatoare se pot duce oriunde...
pana la urma InfoEducatie e un concurs si Galaciu e un loc anume unde nu s-a venit in primul rand pentru distractie, aia e pe planul 2. Atata timp cat concursul s-a putut desfasura eu zic cha a fost ok. Nici mie nu mi-a placut mancarea dar asta nu inseamna ca trebuie sa exageram … cat despre faptul ca peisaje si bla bla bla, mai bine o lasi balta.
they took our jobs !
they took a jo !
they tk a daaaa !
takadaka !
gg, neo
Acuma nu imi voi cere scuze nimanui pentru ce am facut in tabara, ideea nu a fost intr-adevar sa avem de a face cu un scandal de presa pentru ca sa fim realisti un telefon la un ziar sau la o televiziune ar fi fost la fel de usor de dat ca si acel telefon la OPC care a creat atat reactii bune din partea unora cat si reactii negative din partea altora. Inteleg si sunt de acord cu ambele puncte de vedere, tot ce voiam sa fac a fost sa incerc sa schimb ceva in ceea ce priveste conditiile din tabara. Intradevar Galaciucul este o tabara foarte frumoasa da cu un pic de bunavointa ar putea fi superba. De asemenea domnule Onea va rog frumos nu-mi spuneti ca 80 000 pe zi sunt insuficienti pentru a da mancare cel putin decenta pentru ca daca nu m-as fi confruntat cu aceleasi probleme fiind organizator la Festivalul de teatru ID Fest Bacau unde am avut buget pentru mancare de 75000/zi nu mi-as permite sa va combat afirmatia. Totusi am fost organizator (unul dintre ei cel putin) la acest festival care nu a avut sponsorizari atat de mari ca infoeducatie si a fost organizat numai de adolescenti (directorul festivalului: Mihnea Damian abia a implinit 17 ani), cu toate astea nu au fost oameni nemultumiti nici de conditiile de cazare (doua internate ale unor licee din Bacau: V. Alecsandri si Anghel Saligny) si nici de mancare (servita la cantina liceului Alecsandri). Daca aveti dubii asupra acestor date va pot trimite contractele de sponsorizare sa adunati sumele sa vedeti ca am reusit sa organizam un festival de o saptamana cu numai 40 mil lei. Ce-i drept primaria ne-a dat teatrul Bacovia Bacau si internatele timp de o sapt gratis. Ma scuzati ca v-a deranjat faptul ca am chemat OPC-ul, sper sa nu mai fie nevoie si anul viitor asta daca voi mai participa (daca voi mai fi acceptat) la Infoeducatie 2005 pentru ca daca vor fi aceleasi conditii aveti promisiunea mea solemna ca nu imi e rusine sa mai chem odata OPC-ul eventual si alte organe in masura sa ia o decizie (chiar daca nu voi fi in tabara o sa am grija sa aflu daca actiunile mele au avut un ecou). Va multumesc si sper nu-mi purtati pica.
No serios, tu chiar esti un pic dereglat?
Deja ne-am plictisit de povestea cu ID Fest, pe care am auzit-o in tabara de n ori (n>2 * PI), si pe forum de cateve ori. Ok…we GOT IT…ai fost organizator la un festival…bravo…dar te rog, nu mai preciza chestia asta obsesiv…