Informatii generale
- Categorie: Multimedia
- Judetul: Bihor
- Surse: https://www.youtube.com/watch?v=VQjAfQmOzZs
Descriere
Văzând starea actuală a Pământului și multiplele dezbateri online despre cum "trebuie să găsim o altă planetă pe care să o ocupăm" am decis să fac acest videoclip pentru a aduce la cunoștiință faptul că Pământul este singura noastră casă și nu trebuie să renunțăm atât de ușor la el.
Am făcut asta prin crearea unui tip de videoclip scurt numit "zoomed in" (sau cel puțin așa îmi place mie să-i zic) care constă într-un desen "infinit". Cu cât te apropii de anumite părți ale desenului cu atât descoperi continuarea șirului poveștii. La final am decis sa introduc și un element 3D creat de mine pentru a îmbunătăți finalul.
Tehnologii
Procreate (am folosit aici și pensule de la HABOOK, pensule care nu vin cu aplicația propriu-zisă, care pot fi găsite pe site-ul GUMROAD) - pentru desenele pe care mai apoi le-am exportat în:
Endless Paper - aplicația care mi-a permis să folosesc canvasul infinit
Pinterest și Landing-Creative Universe - pentru inspirație
3D Blender - pentru Pământul 3D de la final (am luat texturile pentru Pământ de la NASA)
Youtube Studio - muzică fără copyright
- Audacity - dacă a trebuit ceva puțin schimbat la un audio (decupat etc.)
- Eleven Labs - pentru prima voce
- OBS Studio + Melda Production Free-to-use Plugins - a doua voce
- Vocea mea, proprie și personală
DaVinci Resolve - unde am îmbinat tot pentru a ajunge la rezultatul final, videoclipul pe care l-ați vizionat.
Cerinte sistem
Youtube
Realizatori
David Hora
- Scoala: Colegiul Național Samuil Vulcan
- Clasa: 11
- Judet: Bihor
- Oras: Drăgănești