Informatii generale
- Categorie: Multimedia
- Judetul: Timiș
- Surse: Poveste de seara | Scurtmetraj antidrog - YouTube
Descriere
Acest film are un mesaj antidrog deoarece tentatile nocive la varsta adolescentei sunt foarte mari.
Un adolescent sportiv datorita anturajului ajunge sa consume droguri care i-au transformat viata intr-un cosmar. Dar si-a dat seama de greseala si acum se bucura cu adevarat de viata.
Tehnologii
Filmul a fost filmat cu telefoonul mobil, in cazul meu un LG G3 D855 32GB, caruia i s-au facut cateva modificari.
Telefonul a fost root-at, apoi a fost instalat un mod pentru camera incat acesta putea sa filmeze la rezolutie 4k 30fps cu un bitrate de 100mb. Acest lucru a facut filmarile mult mai clare, dar a creeat fisiere pe masura.
Toate partile pe care le-am inclus in video au fost micsorate la rezolutia de 720p pentru a le putea edita mult mai fluent.(Nu aveam resursele hardware necesare pentru a putea edita integral filmul la rezolutie 4k fara sa imi arate laptop-ul “Not Responding”).
Tot acest procedeu de filmat in 4k si apoi convertit in 720p a facut calitatea video mult mai buna decat daca filmam integral in 720p.
Toate fisierele pe care le-am inclus in film au fost convertite si editate in Sony Vegas Pro 13(Build 453) 64-bit.
Cerinte sistem
Orice player care suporta extensia mp4.
Realizatori
Darius Gabriel Dorobantu
- Scoala: Liceul teoretic “J.L.Calderon”
- Clasa: 9
- Judet: Timiș
- Oras: Timisoara