Am si eu o intrebare, cand apar pozele de la galaciuc? Si o sugestie pentru Vivi, fa pe langa lista cu pozele si o arhiva sa o putem downloada. Se poate?
pe langa pozele facute de organizatori, am vazut mai multa lume care a facut poze la Galaciuc… nu putem sa facem un ftp comun si sa le punem p toate la un loc? (atat cu bune cat si cu rele) asa ar fi corect…
Sa posteze lumea aici link-urile cu arhive sau albume cu pozele de la galaciuc. Eu unul nu am cd-ul de la organizatori, trebuie sa astept sa-mi faca profa copie.
ma gandeam ca poate se ofera cineva sa puna vreo 300Mb la bataie pe un server propiu… altfel stam sa invartim netul p toate partile ca sa luam cateva poze…
care-i faza cu cdul? am auzit k s-ar fi dat un cd pentru fiecare judet… ce continea?
buna ideea.
O sa vorbesc cu hosterii mei. Poate se rezolva ceva
eu as putea da dar nu mai mult de 100 MB
eu ash da si 1Gb dar la mine alta e prob… nu am server separat (deocamdata) iar compu nu il tin tot timpul deschis… sa vdm poate apar niste optiuni mai rasarite… spuneti-mi si mie ce era p cdul ala de care vorbeati mai devreme…
Trebuie tinut cont de permisiuni. Eu unul nu vreau sa dau drepturi de stergere ca sa poata sterge lumea ce au uploadat ceilalti.
Pe cd se afla cele mai bune lucrari, topul si poze. Si site-ul InfoEducatie .
daca e pe compu meu pot da si eu mult, nici eu nu il tin deschis aia e problema. aia 100 mb iash fi dat pe un server cu viteza mult mai mare si uptime mare.
pay se poate face cum am eu la ftpu meu… acces anonim pentru download, un user cu parola cunoscuta de toti numai pentru upload (nici macar download nu e nevoie) si normal un admin (al celui care aduce ftpu) pentru a putea sterge orice altceva ce nu are legatura cu tabara…
avem nevoie de un ftp…
ok… vad k bat apropouri degeaba… sa incercam ceva mai direct: vivi, idei?
mega_bytu , osa-ti trimit eu cd-ul zilele astea…ca trebuie sa-mi fac copii…il vei avea curand…
ok, thanks
Am gasit pentru inceput acest link de la lordbyron care la randul lui il are de la tipa care a facut pozele :
http://sabin.ro/gallery/album229?page=1
Pozele sunt facute in primele 3 zile ale taberei.
Arhiva nu am putut s-o iau deoarece este in vacanta alexutza la mare.
10X am gasit si 3 poze cu mine si alte cateva cu oameni cunoscuti…
Mai ramane valabila propunerea de site pe tema …Galaciuc - iubirea noastra?
Eu si cu colegul meu : dirtykid ne gandeam la Salvati Galaciuc
si totusi… unde sunt pozele facute de vivi&co in tabara, pozele oficiale?
vivi, chiar dureaza asa mult sa uploadezi niste jpg-uri?
te rog eu, daca mai intri pe forumul asta si vezi mesajul asta, pune si pozele alea! te rog in numele tuturor celor care n-au cd-ul de la voi.