Ce nu v-a placut la Galaciuc si ce va placut?
Transportul m-a omorat! Pe langa ca eram inghesuiti mai si trepidam. In orice caz transportul a fost sub orice critica si sper ca la anul nu o sa mai fie asa.
Mancarea dintr-o farfurie era un sfert fata de ratia minima.
Trebuie cautate solutii!
Fara nici o suparare
tmircea
Transportul m-a omorat! Pe langa ca eram inghesuiti mai si trepidam. In orice caz transportul a fost sub orice critica si sper ca la anul nu o sa mai fie asa.
O sa propunem organizatorilor ca la anul sa indrepte soseaua sa nu mai fie asa de multe serpentine, si daca se poate sa scurteze un pic si drumul.
Pe mine unul nu ma deranjeaza inghesuiala. Daca nu mi s-ar face rau de la serpentine, nu m-ar deranja cu nimic drumul pana la Galaciuc.
Vivi imi pare rau ca iti spun dar esti oleaca ipocrit. Eu tip de 2 saptamani pe forum despre transport si celelalte iar tu abia acuma te-ai trezit de parca nu s-ar fi intamplat nik. Si apropo poti sa nu ai rau de serpentine si sa fie drumul drept ca in palma dar cu microbuzele alea … Poate tu nu ai vazut cum stateam la plecare ca sardinele intr-o cutie si cum nu aveam cum respira…
Si eu am fost sardina, am stat in picioare intr-un microbuz plin cu bagaje si cu patru oameni peste numarul de locuri.
Nu cred ca sunt ipocrit, pur si simplu mi-am spus parerea PERSONALA.