Probleme

Ce nu v-a placut la Galaciuc si ce va placut?

Transportul m-a omorat! Pe langa ca eram inghesuiti mai si trepidam. In orice caz transportul a fost sub orice critica si sper ca la anul nu o sa mai fie asa.

Mancarea dintr-o farfurie era un sfert fata de ratia minima.

Trebuie cautate solutii!

Fara nici o suparare

tmircea

Transportul m-a omorat! Pe langa ca eram inghesuiti mai si trepidam. In orice caz transportul a fost sub orice critica si sper ca la anul nu o sa mai fie asa.

O sa propunem organizatorilor ca la anul sa indrepte soseaua sa nu mai fie asa de multe serpentine, si daca se poate sa scurteze un pic si drumul. :smile:

Pe mine unul nu ma deranjeaza inghesuiala. Daca nu mi s-ar face rau de la serpentine, nu m-ar deranja cu nimic drumul pana la Galaciuc. :smile:

Vivi imi pare rau ca iti spun dar esti oleaca ipocrit. Eu tip de 2 saptamani pe forum despre transport si celelalte iar tu abia acuma te-ai trezit de parca nu s-ar fi intamplat nik. Si apropo poti sa nu ai rau de serpentine si sa fie drumul drept ca in palma dar cu microbuzele alea … Poate tu nu ai vazut cum stateam la plecare ca sardinele intr-o cutie si cum nu aveam cum respira…

Si eu am fost sardina, am stat in picioare intr-un microbuz plin cu bagaje si cu patru oameni peste numarul de locuri.

Nu cred ca sunt ipocrit, pur si simplu mi-am spus parerea PERSONALA.