Softul acesta este defapt un joc, este remi-ul care il stim cu totii, si care l-am jucat cand eram mai mici. Jocul este impotriva calculatorului, deci are si AI (inteligenta artificiala), AI-ul fiind la un nivel mediu de joc, dar si asa, in majoritatea timpului, calculatorul este cel care castiga, dar acest lucru tine cont si de modul de joc si experienta userului.
Tehnologii
Borland Delphi ver.7, Adobe Photoshop
Cerinte sistem
Cerinte de un Pentium I. Functioneaza pe majoritatea versiunilor de Windows de la 95 pana la XP (pt Vista nu a fost incercat). O estimare aproximativa a cerintelor monime de sistem ar fi: Procesor 300 MHz, 64 RAM.
Numerele pe jetoane sunt in acest fel doar din punct de vedere estetic…design…mi s-a mai spus sa le schimb…pana la concurs le schimb, k sa para mai normale, mai reale. Majoritatea decide
Ok…etalat…deci “sa pui jos” mai tzaraneste …nu stiam la ce te referi… …nu, nu se poate, doar pe tabla se joaca… sry… in vacanta asta fac sa mearga prin LAN si doar pe urma ma apuc sa-l modific sa se poata juca etalat asa k dak te intereseaza…mai asteapta putin
Din pacate nu…k nu am gasit un site unde sa-l uploadez, (nici nu m-am straduit prea tare ) dar dak vrei contacteaza-ma pe yahoo messenger… si ti-l trimit…sau vi-l trimit dak mai sunteti doritori
aaa…pai da nu asa se cuvine, limba de circulatie internationala? … am facut si pe engleza deoarece aveam de gand sa-l postez p net (inca nu am ajuns sa fac chestia asta ) si sa stie si ala din america sau anglia despre ce ii vorba sau ce trebuie sa faca in joc…
am pus si romana pt k va fi postat pe unsite romanesc…deci de aceea ro-engl
si in plus…dak ai probleme cu engleza (cum zice st3fan) sau romana…alegeti singur limba…de aceea am facut in acest mod…sa las la atitudinea userului in ce limba vrea sa joace
mihneasim…imi sugerezi un font pe kre sa il folosesc?
am gasit p net fontul acesta … http://simplythebest.net/fonts/fonts/jobbernole.html ce ziceti … ii bun?..nu vreau nici sa fie prea simplu …ceva mai design’ish … sugerati-mi niste fonturi pentru numerele de pe jetoane
De multe ori cea mai buna alegere poate fi sa alegi un font usor de citit si inteligibil, omul care foloseste un site sau chiar un joc nu face un scop din a intelege ceea ce ai scris.