Salut,
Inca neoficial, va pot spune ca in afara de seminarul de introducere in Java se vor organiza inca trei seminarii sustinute de Grapefruit Design (http://www.gd.ro), una dintre cele mai bune agentii de web si de creatie de identitate din Romania.
p.s. E posibil sa avem si o parapanta in tabara (nu pentru zbor, ci doar ca si curiozitate).
misto… de-abia astept…
Asa reactii slabe? A intrat lumea in vacanta, sau nu va intereseaza?
OK Vivi! Spune-ne mai multe despre seminariul gd. Cine are acces si cum? (cand?)
Imi cer scuze daca sunt prea mofturos sau pretentios, dar am observat ca nu prea se tin cursuri de programare/soft, cu exceptia celui de JAVA, care e la limita dintre programare si webdesign.
Se pot realiza si ceva cursuri de soft/aplicatii/programare sau ceva asemanator? Intreb asta fiindca eu prezint soft si sunt mai putin interesat de webdesign.
Sincer sa spun, anticipez un “NU” mare… As fi totusi interesat si de o justificare. Ma gandesc ca poate e prea scurt timpul pentru programare, dar totusi…
Krueger
cu exceptia celui de JAVA, care e la limita dintre programare si webdesign.
:fearful:
Cel de java este de programare.
:fearful:
Cel de java este de programare.
:laughing: :laughing: :laughing:
cum admiterea si toate alea m-au epuizat si mi-am pierdut orice farama de chef de munca in perioada asta, seminariile au devenit motivul principal pt participarea mea la infoeducatie…
imi pare rau ca nu ma voi prezenta f bine la concurs in sine, dar asta e… macar sunt student