Informatii generale
- Categorie: Utilitar
- Judetul: Galați
Descriere
V-aţi dorit vreodată ca profesorul vostru de fizică să fie chiar Albert Einstein? Sau poate ca Marie Curie să vă explice misterele chimiei? Acum totul este posibil fără a irosi resurse pe makeup profesional şi actori, puteti face totul online, uşor si rapid pe swappify.app!
Cum functioneaza?
Cu ajutorul inteligenţei artificiale, care a devenit o unealtă
indispensabilă în secolul 21, putem modifica trăsăturile faciale ale orcărei persoane cu orice faţă doriţi!
Forumul
Am realizat un forum în care fiecare utilizator îşi poate încărca videoclipul procesat,plus un sistem de comentarii.
-Fiecare videoclip procesat are opţiunea de a fi postat.
-Dacă utilizatorul decide să posteze videoclipul, acesta va fi redirecţioant către o pagină pentru a realiza postarea, punând un titlu şi o descriere adecvată.
-Dupa validare, postarea devine publică!
Tehnologii
swappify.app este un software format din 2 parţi:
-Aplicaţia care realizează deepfake-ul
-Site-ul propiu-zis, care reprezinta o interfaţă intuitivă a aplicaţiei, care dispune şi de un forum pentru împărtăşirea creaţiilor realizate
Măsuri de securitate luate
Deoarece ştiu că acest proiect poate fi folosit în scopuri negative, am decis să iau câteva măsuri de securitate:
-verificarea automată pentru conţinut inadecvat prin utilizarea librăriei OpenNSFW2
-(opţional) verificarea manuală, în panoul de administrator
Limbaje de programare utilizate şi librării
Frontendul a fost realizat în HTML,CSS şi JS, utlilzând Bootstrap ca framework
Backendul a fost realizat în PHP şi MYSQL(pentru baza de date)
Aplicaţia propriu-zisă a fost realizată în Python
Librării
Pentru aplicaţia de deepfake şi conexiunea cu baza de date am utilizat insightface,OpenCV,tensorflow,onnxruntime,numpy,mysql,OpenNSFW2
Cerinte sistem
Pentru utilizator:
Orice browser modern
Pentru server:
Serverul pe care l-am folosit pentru lansarea beta a fost compus din:
-Procesor (CPU) I7-12700KF 12 cores 20 threads
-32 GB RAM
-Placa video (GPU-cel mai important component pentru acest proiect) RTX 4070 12GB
-500 GB HDD pentru stocarea de conţinut video şi a imaginilor
-128GB SSD pentru sistemul de operare şi a aplicatiilor necesare
Realizatori
Flavius Dumitrascu
- Scoala: Colegiul Național Mihail Kogălniceanu Galați
- Clasa: 9
- Judet: Galați
- Oras: Galați