The Blessed One este un joc horror third person bazat pe supravietuirea fostului soldat, Jason, intr-un azil mental intitulat Briarcliff.
Tehnologii
Jocul este creat in Unity 5, de asemenea script-urile atasate de GameObject-uri sunt scrise in C#. Am ales “Third Person Camera” in locul obisnuitelor “First Person Camera” prezente in jocurile horror care le gasim pe piata, deoarece cel care se joaca are o viziune mult mai buna a mediului, in cazul jocului meu azilul Briarcliff.
Cerinte sistem
CPU: Dual Core 2.7 Ghz
RAM: 4GB
GPU: 1GB DDR5 (Jocul ruleaza mult mai bine pe o placa nVIDIA decat pe AMD RADEON, din cauza puterii de procesare a cipurilor nVIDIA)
Realizatori
Albu Andrei
Scoala: Colegiul National “Horea, Closca si Crisan” Alba Iulia
Intreb doar din curiozitate: are jumpscares jocul tau? Daca da, nu crezi ca totusi ar fi fost mai bine un first person view? Sa se sperie jucatorul cand se joaca
Jocul meu nu are asa zisele jumpscare-uri prezente si in alte jocuri din genul celor horror. Am si un motiv bine intemeiat deoarece nu le-am implementat, mai exact fiindca da senzatia de joc ieftin. Te poate speria foarte usor doar interactionand cu obiectele din jur si camerele azilului, nu e nevoie sa apara pe mijlocul ecranului o imagine cu vreo creatura infricosatoare. Pot sa spun ca am citit destul de multe review-uri si la alte jocuri horror si am observat ca persoanele au fost nevoite sa cauta pe Google/Youtube sau pe forum-uri anumite lucruri pe care nu le-au observat de-a lungul gameplay-ului din cauza unei camere first person (fiindca au trecut pe langa ele), in concluzie cu o camera third person nu ai viziunea limitata asupra unui singur obiect. Iti multumesc pentru intrebare, sper ca te-am putut ajuta .