Cu ajutorul acestui site aflati cele mai noi stiri din domeniul IT si al tehnologiei. Site-ul este bazat pe platforma wordpress si este optimizat SEO pentru a fi accesat cu crawlere de catre Google. Daca veti da o cautare pe google cu gemimar.ro o sa vedeti ca site-ul este indexat. In prezent sunt pe site 70 de articole. Am creat si o pagina de facebook pentru a fi in conectivitate cu oamenii.
Salutare, Ma numesc Ionescu Mihai Cristian. Proiectul l-am facut singur, singurel. Pai Java e folosit la slider pentru web, mobil si anumite optimizari
Salutare, Ma numesc Ionescu Mihai Cristian. Proiectul l-am facut singur, singurel. Pai Java e folosit la slider pentru web, mobil si anumite optimizari
Esti genial! Tocmai ai spus ca fata a fost pusa in echipa cu tine doar pentru a participa la concurs.
Salutare, Ma numesc Ionescu Mihai Cristian. Proiectul l-am facut singur, singurel. Pai Java e folosit la slider pentru web, mobil si anumite optimizari[/quote:ffqlleyi]
Multumim pentru clarificari
[quote:ffqlleyi]Pai Java e folosit la slider pentru web, mobil si anumite optimizari