muflonel
(muflonel)
June 1, 2006, 12:00am
1
Informatii generale
Categorie: Soft
Judetul: Bistrita
Descriere
Soft ce prezinta inteligenta artificiala incepand cu anul 3000 Ihr , pana la ce s-a ajuns in prezent.
Tehnologii
php, mysql, flash
Cerinte sistem
php 4, mysql 4.1.19-standard, apache 1.3.13 , flash 7
Realizatori
Pop Bogdan
Scoala: Colegiul National Liviu Rebreanu Bistrita
Clasa: 11
Judet: Bistrita
Serban Tudor
Scoala: Colegiul National Liviu Rebreanu Bistrita
Clasa: 11
Judet: Bistrita
Screenshots
Mega_Bytu
(Mega_Bytu)
July 21, 2006, 5:53am
2
Dar de ce ii zice void main()? E interesanta tema dar numele e cel mai potrivit?
Bulishor
(Bulishor)
July 21, 2006, 7:07am
3
stii ca exista si int main() ?
V iew O nline I nteresting D iscoveries of M achines` A rtificial I ntelligence N otions
pai titlul m-a traznit intr-o noapte cu luna plina … joke. …
In fine, sunt unele chestii in proiect pe care daca le citesti, te cam sperie. Mai ceva ca site-ul cu spectrul realitatii.
Asa te baga un pic sa zicem in universul matrix, dar asta bine de tot, nu gluma.
Este un subiect destul d mare…prezinti si diferitele tipuri d AI? ( i.e. diferenta intre retele neuronale and database type AI )
muflonel
(muflonel)
June 1, 2006, 12:00am
8
Dupa cum scrie in descriere, este prezentat AI-ul de la origini, pana in prezent.
Diverse aplicatii, printre care si jocuri.
Ma rog , nu prea as vrea sa dau de pe acum asa de multe detalii, ca atunci toata lumea o sa fie plictisita la prezentare.
AlexN
(AlexN)
July 21, 2006, 2:22pm
9
Eu am vazut softul la CIA , e interesant dar cred ca ai sa fii dezamagit Khaos … dak nu au mai schimbat nimik in el …
Bulishor
(Bulishor)
July 21, 2006, 4:42pm
10
webraptor ™ V iew O nline I nteresting D iscoveries of M achines` A rtificial I ntelligence N otions
bine bine.... dar.... parantezele (); de la ce vin ? :laughing:
vlad3r
(vlad3r)
August 4, 2006, 1:42pm
11
din screen shot-ul prezentat reiese ca tu furnizezi doar informatii text despre anumite evenimente petrecute. La fel faci si la sectiunea “robots” si altele?Adik oricine ar putea sa sa caute pe google informatii si sa le puna in softul lui, nu crezi?