Realitatea este interesanta. Dar, putem sa o facem extraordinara. Folosind tehnologii de realitate augmentativa (imbunatatita), putem sa imbogatim experienta unor activitati obisnuite.
Vad ca Flex-ul este foarte puternic pe zi ce trece. M-am uitat si eu si am vazut ca lucrarea ta se invarte in jurul unor SDK-uri. Oricum rezultatele sunt spectaculoase. Poti sa ne spui practic care este contributia ta, la lucrare, infara de utilizarea FLAR api’s; PaperVision3D api’s. Oricum este un pas inainte fata de flash.
Orice lucrare se invarte in jurul unor SDK-uri. Ideea folosirii unor sdk-uri, este aceea de a nu reinventa roata. Vrem sa folosim roata pentru a face o masina, sau altceva xD. Daca nu vrem sa depindem de ceva, lucram in assembly. Ma gandesc ce detalii pot da despre lucrare, pentru a nu micsora impactul , si le voi posta Cat despre Flex and AIR, eu vad in el viitorul .
Orice lucrare se invarte in jurul unor SDK-uri. :smiley: Ideea folosirii unor sdk-uri, este aceea de a nu reinventa roata. Vrem sa folosim roata pentru a face o masina, sau altceva xD. Daca nu vrem sa depindem de ceva, lucram in assembly.
Orice lucrare se invarte in jurul unor SDK-uri. Ideea folosirii unor sdk-uri, este aceea de a nu reinventa roata. Vrem sa folosim roata pentru a face o masina, sau altceva xD. Daca nu vrem sa depindem de ceva, lucram in assembly.
Orice lucrare se invarte in jurul unor SDK-uri. Ideea folosirii unor sdk-uri, este aceea de a nu reinventa roata. Vrem sa folosim roata pentru a face o masina, sau altceva xD. Daca nu vrem sa depindem de ceva, lucram in assembly. Genial sarcasm! :laughing: Iti recomand: http://xkcd.com/378/
Orice lucrare se invarte in jurul unor SDK-uri. Ideea folosirii unor sdk-uri, este aceea de a nu reinventa roata. Vrem sa folosim roata pentru a face o masina, sau altceva xD. Daca nu vrem sa depindem de ceva, lucram in assembly. Genial sarcasm! :laughing: Iti recomand: http://xkcd.com/378/
Orice lucrare se invarte in jurul unor SDK-uri. Ideea folosirii unor sdk-uri, este aceea de a nu reinventa roata. Vrem sa folosim roata pentru a face o masina, sau altceva xD. Daca nu vrem sa depindem de ceva, lucram in assembly. Genial sarcasm! :laughing: Iti recomand: http://xkcd.com/378/ Ce tot vorbiți măi că nano e bestial. :wink:
Programatorii adevărați nu folosesc nici Xorg. Programatorii adevărați folosesc tty1 și ncurses.
Păi nano nu necesită Xorg. Dacă tu vrei să-l folosești în tty1 pe framebuffer, nu te voi opri. Dar între timp eu mă voi veseli cu ultra-efectele în 3D de la Compiz Fusion și de la KDE Compositing. :smiley:
Este singura lucrare inscrisa pana acum care practic nu are o descriere acolo unde ar trebui sa apara o descriere. Eu te rog sa faci o descriere a lucrarii. In rest, foloseste oricate efecte de suspans doresti.
Programatorii adevărați nu folosesc nici Xorg. Programatorii adevărați folosesc tty1 și ncurses.
Păi nano nu necesită Xorg. Dacă tu vrei să-l folosești în tty1 pe framebuffer, nu te voi opri. Dar între timp eu mă voi veseli cu ultra-efectele în 3D de la Compiz Fusion și de la KDE Compositing. :smiley:
De acord, dar ziceam că un programator adevărat n-are nevoie de desktop enviornment :smiley: