A&V Tutoriale Photoshop - Web - Iasi - 2006 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Web
  • Judetul: Iasi

Descriere

Scopul principal al acestui proiect constă în familiarizarea utilizatorilor începători cu mediul de lucru Photoshop şi prezentarea unor tehnici utile şi inedite de creare şi modificare a imaginilor. Secţiunea interactivă “Exerciţii” permite utilizatorului verificarea cunoştinţelor de bază necesare lucrului în Photoshop.

Tehnologii

Dreamweaver MX 2004, Flash MX 2004 Proffesional, Photoshop CS 2, Hycam2, Anime FX

Cerinte sistem

Procesor 1200 MHz, 128 MB RAM, placa video 64 MB, 30 MB disponibili pe hard-disk

Realizatori

Chimu Alexandru

  • Scoala: Liceul de Informatica “Grigore C. Moisil” Iasi
  • Clasa: 9C
  • Judet: Iasi

Constantinescu Mihai Vlad

  • Scoala: Liceul de Informatica “Grigore C. Moisil” Iasi
  • Clasa: 9C
  • Judet: Iasi

ScreenshotsMuflonel

Procesor 1200 MHz, 128 MB RAM, placa video 64 MB, 30 MB disponibili pe hard-diskDaca e site si ruleaza pe un server, de ce necesita spatiu pe hdd? Aduce mai mult a soft educational decat a site web :confused:

:smiley: intr-adevar, multzi ne intreaba daca nu e mai degraba soft educational site-u nostru. Insa nu este, cu siguranta, deoarece un soft are in primul rand caracter interactiv, iar noi ne-am propus in principal prezentarea informatziei. Presupune 30 de MB pe hard-disk deoarece contzine foarte multe fishiere Flash, in care prezentam diferite aspecte ale lucrului in PS.

Situl e integral in flash? Daca da, exista preloader pentru fiecare sectiune/pagina?

Oke deci muuult flash voi propuneti sa vedem asta pe net de exemplu sa fie in viitor site-ul undeva pe net nu cam imbatranesti pana ce se incarca :confused: …sau o sa fie doar pentru un labarator de info … o retea locala unde ai viteza mai mare :smiley: ?

alecs

Situl e integral in flash? Daca da, exista preloader pentru fiecare sectiune/pagina?


Nu, situl nu este facut integral in Flash, mai mult in Dreamweaver si Photoshop am lucrat. Si tot aici raspund si celeilalte intrebari. Deja am incarcat situl pe o adresa de Internet, si timpul de incarcare este... bunishor. :wink: Insa ne gandim la o eventuala optimizare.