Acum, ca s-a terminat

acum, ca s-a terminat …

spuneti ce (nu) v-a placut anul acesta la sectiunea web.am fost surprins placut de faptul ca a crescut foarte mult competitia. daca la IE2003 au fost relativ putine lucrari pe care le puteai incadra in Open, anul acesta am numarat 10-12, numar mare avand in vedere limita de 5-6 locuri.

parelela intre cele doua editii poate continua, insa acest fapt mi s-a parut cel mai important.pe de alta parte, am fost neplacut surprins de faptul ca s-a schimbat regulamentul fara nici un fel de instiintare. (OPEN si prezentari - doua concursuri separate). ideea este ok, doar faptul ca a venit neanuntata a fost o problema. din pacata, nu e prima data cand se intampla asa ceva.in concluzie, ca o sugestie catre organizatori, stabilirea unor reguli clare, publicate inainte de incepere ar da un (mare) plus de seriozitate concursului. nu trebuie sa fie un regulament complet - juriul trebuie sa aiba o oarecare libertate in a schimba regulile la fata locului - totusi regulile importante trebuie prestabilite clar.dincolo de sugestii, vreau sa transmit felicitari si urari de bine tuturor celor care au contribuit la transpunerea din idee in realitate a concursului InfoEducatie. (asta include, bineinteles, si participantii :wink: )la multi ani, InfoEducatie!

Asa este, s-a terminat, din pacate! Imi vine greu sa cred ca spun asta pentru ca inca din prima zi imi doaream sa ajung inapoi acasa… dar acum spun cu o oarecare dezamagire ca a luat sfarsit si editia de anul acesta pentru ca a fost o exprienta interesanta… sa cunosti atatia oameni noi mi se pare fascinant… chiar daca mancarea a fost cum a fost, chiar daca mai gaseam si “alte vietati” prin camere, a fost frumos concursul, atmosfera, focul, “slagarele” de la focul de tabara (gen Alice, Apa de izvor si sa nu uitam de Rape me!:)) )!

PS! wickedman Mersi pentru lanterna!!!

Este primul an in care particip , si pot spune ca pentru mine acest concurs a insemnat o reusita , chiar daca au fost mici probleme , care din pacate au fost “taxate” prea urat de catre unii participanti , ceea ce poate face din InfoEducatie 2004 ultima manifestare de gen in cadrul taberei Galaciuc.Eugeniile stricate , mancarea putina , soriceii eu zic ca au farmecul lor , nicaieri nu mai gasesti asa ceva … ca daca nu ar fi astea… probabil toti am fi zis “e…o tabara oarecare”.Tin sa mentionez ca pentru unii , la ora asta , tabara nu s-a temrinat , mai au de mers cu trenul :smile:Best regards ,Alex - Razboi.roGalati

wickedman

pe de alta parte, am fost neplacut surprins de faptul ca s-a schimbat regulamentul fara nici un fel de instiintare. (OPEN si prezentari - doua concursuri separate). ideea este ok, doar faptul ca a venit neanuntata a fost o problema. din pacata, nu e prima data cand se intampla asa ceva.


Nu inteleg cu ce te-a afectat. Ai fi lucrat altfel la Open daca stiai dinainte? Ai fi prezentat altfel la concursul standard? Nu te intreb agresiv, sunt pur si simplu curios.

Din cate am inteles, separarea s-a facut din dorinta de a oferi mai multe premii si diplome.

Va incurajez sa oferiti cat mai mult feedback (daca se poate si constructiv). Doar asa lucrurile pot progresa.

Nu mi-a placut:

… mancarea de la cantina … nu am gustat-o decat de vre-o 2 ori … nu mi-a prea placut … se vedea ca era “cam” expirata … cred ca meritam mai mult decat ce ni s-a oferit.… sistemele pe care s-au facut prezentarea (virusate, SO-uri frecate din cap pana in picioare)… bucureshtenii au cam facut scandal … intzeleg ca erau multzi dar ei erau 20 shi restul taberei 100 … nu e vina mea ca nu s-au descurcat extraordinar de bine la concurs … asta e ! … dar sa vii sa faci scandal gen "Ca unu m-o injurat … " este cam jalnic.… cam putzine fete :laughing: .… cand a venit OPC-ul in loc sa inchida cantina a inchis chioshcul.Mi-a placut:

… mancarea din conserver :smile:.… drumul relativ scurt pana in sat (30 min).… o oarecare tolerantza a “oficialitatzilor” privind consumul de tutun shi alcool.… persoanele foarte cool cu care m-am intalnit: Timish (Mitza, Lailat, Deathy, Silviu, Vucov); Iasi (in special Vlad - Pavel Stratan 2); Bacau (in special Neo); Arad shi altzii (“cuplul” de la CISCO, tipu de la MS, Vivi, Luci).… focurile de tabara.… cantatu la chitara … piese cu publicul: “Apa de Izvor”, “Hotel Cishmigiu”, “Andrii Popa” etc. … era sa uit de “RAAAAPEEEEE MEEEEEE!”… OPEN-ul … creier ars, degete intzepenite, mii de linii de cod … kool.… banner-ul cu “LINUX RULZ”.… cascada shi cheile.

... bucureshtenii au cam facut scandal ...

tot e bine ca e al treilea lucru pe lista de Nu mi-a placut sau nu erau in ordine? :smile:
in primul rand... nimeni nu a facut scandal, cu atat mai mult bucurestiul... dar injuraturi au avut loc, aruncate chiar la intamplare, de genul: "esti din bucuresti? / da / dute acasa, n-ai ce cauta p aici *******" dupa care a avut loc o tentativa de clarificare a lucrurilor p care vad ca voi ati luat-o drept "scandal" :smile:
in al doilea rand nu stiu ce legatura are faptul ca am fost mai multi sau ca am avut o evolutie mai proasta... asta este... nu am vazut p nimeni din bucuresti care sa se fi considerat nedreptatit sau sa fie nervos din cauza asta...

[quote]nu am vazut p nimeni din bucuresti care sa se fi considerat nedreptatit sau sa fie nervos din cauza asta…[/quote] deci te rog … nu vorbi fara sa sti … intzi dau contra exemplu … in ultima seara 3 din bucale au dat raida prin tabere , au trecut si pe la timis cu o atitudne de “cine is iei” pusi pe scandal , cand ies si eu afara sa intreb care e pb … tipul care a prezentat mambo … se ia de mine k sa nu comentez si … incepe k un discurs ca cica noi i-am fi injurat si mare parte din el imi era adresat mie ca DE CE l-am facut de cacao la contest ? k cica a luat si el “o bucatzica de cod” de pe net … si nah in concluzie avea ciuda pe mine … asa ca sa nu zici ca bucurestenii in ok k m-am convins …pe langa k nu sunt cinstitzi (adica scuze nu mintzi in halul ala in fatza comisiei , si nu vi k chestii furate ) , mai spus ca si ei au dreptate cand sunt judecatzi pe drept. bucurestenii la web au fos nemernici si si-au meritat descalificarea si toata rusinea (asta daca au constiintza)

acuma revenind la topic … ce am spus mai sus este un lucru care m-a deranjat

mancare nu mi s-a parut groaznica …adica …micul dejun nu il mancam ca ma trezeam prea tarziu dar in rest manacare a putut-o manaca si la o adica la 1 mil 300 pe 7 zile … is ok contziile …

ce mi-a placut … lumea atmosfera activitatziile . au fos super … pentru mine asta o contat …asta o insemnat infoeducatie 2004 lumea care o fos , concursul si mai ales ce s-a facut in afara concursului … asta conteaza … cazarea si masa trebuie sa fie la nivel acceptabiul si au fost, sper sa fie asa si la anul .

in primul rand, nu ne baga pe toti intr-o galeata pentru ca majoritatea nu cunosteam pe nimeni cand am ajuns in tabara… descalificarea mi sa parut mai mult decat corecta, inca de la faza pe munincipiu am vazut siteul si chiar m-am mirat ca l-au lasat sa treaca mai departe.

nu vorbi fara sa sti …


stiu bine ce zic… pentru ca sunt din bucuresti si stiu ca un grup din tabara au inceput sa-l injure pe un coleg de-al meu fara nici un fel de provocare, iar mai tarziu cand sa dus sa lamureasca treaba, toata lumea “a uitat”… ca pana la sfarsitul discutiei sa se termine cu “daca te-am injurat, inseamna ca am crezut ca erai altcineva”
BlackKiss

... o oarecare tolerantza a "oficialitatzilor" privind consumul de tutun shi alcool.Organizatorii numai toleranti nu au fost in aceasta privinta. Nu cred ca ati avut un exemplu in acest sens de la organizatori.

A gasit cineva un ceas “Piere Lannier” prin tabara in ultima seara :cry: Ofer recompensa avantajoasa 1,5 mil :exclamation: Pls!!! Astept raspuns pe mail!!!

liviu
BlackKiss

... o oarecare tolerantza a "oficialitatzilor" privind consumul de tutun shi alcool.Organizatorii numai toleranti nu au fost in aceasta privinta. Nu cred ca ati avut un exemplu in acest sens de la organizatori.

Nimeni nu zicea nimic cand te vedea cu berea in mana sau cu tzigara, singura conditzie era sa nu fi beat cand te intalneai cu vreun prof. Oricum berea si "celelalte sucuri" se consumau cu bunsimtz la focul de tabara depart de profesori ... ceea ce mi s-a parut OK.