Agramaticalitati

Mey, am vazut la multzi inscrisi la rubrica tehnologii faze de genu: ‘Adobe PhotoShop, Xara WebStyle, Corel’ etc. Asta inseamna ca multi nu fac diferenta dintre tehnologie si programele cu care dezvolta. Pai ii grav mah.Tehnologii sunt PHP, CSS, JavaScript etc. si alea ce ati scris voi sunt programe, nicidecum tehnologii.

True, true.

Dar eu cand vad pe cate unul chiar pe acest forum ca face greseli gramaticale inacceptabile, incep sa cred ca a confunda tehnologia cu tehnica nu e asa grav… :smile:

hehe, si asta e true dar suntem la un concurs de informatica nu de romana asha ca se scuza greselile gramaticale oricare ar fi ele :smile:

NU! :imp:

si acum sa trecem peste greselile de ortografie si sa trecem si peste aberatiile de la tehnologii si sa ajungem la cerinte de sistem, partea cea mai amuzanta de aici, mai ales la rubrica website.Sunt site-uri unde cerintele de sietem incep de undeva de la 2 GHz in sus, 512 RAMi si 64 MB VRAM, mai ceva ca FarCry si Pandora Tomorrow a caror producatori s-ar baga sub masa de rusine cand ar vedea ca site-urile aste aau cerinte de sitem mai mari.http://www.infoeducatie.ro/participanti … alii&id=17Putei vedea cum un site are nevoie de: “Pentium 4,8GHz, 256M Ram si video: 64M”, procesor la 8 GHz ce probabil va aparea prin 2010 si probabil nici nu se va mai numi Pentium 4.Am zis sa trecem peste tehnogii dar nu ma pot abtzine, tot la proiectul de mai sus "Tehnologii: Proiectul este realizat in limba engleza ". Intr-adevar, engleza este o tehnologie, ‘care este’.Cerinte de sistem <> de configuratia de acasa.

Pfuai…parca vorbeam o data de target si utilizatori…oare cati isi permit asa sistem pentru a indeplini cerintele? cand ma gandesc ca site-ul meu necesite minim P1 la 133Mhz si 32 Ram…si la ceilalti concurenti P10 la 9xxxxMhz…e nasol rau…oare vor fi depunctati? cat de cat…? :stuck_out_tongue:

Si tinand cont ca ei cica sunt in clasa a XI-a m-as ascunde de rusine. :flushed: