Ajutor, va rog!

Salutari tuturor de la o nou-venita pe forum! :smile:Astazi s-a desfasurat faza judeteana a concursului Infoeducatie si proiectul lucrat de mine si de prietena mea cea mai buna s-a calificat pentru faza nationala… Cea care va sustine proiectul la Galaciuc voi fi eu, dar nu mi se pare deloc fair-play ca prietena mea sa ramana acasa, tinand cont de munca pe care am depus-o impreuna la acest proiect de suflet. Am convenit ca, daca este posibil, sa isi plateasca drumul si cazarea, pentru a fi impreuna la faza finala. Va rog din suflet, spuneti-mi cui ar trebui sa ma adresez pentru a face demersuri in acest sens si, daca stiti, cum ar trebui sa procedez. Cativa profesori mi-au dat de inteles ca nu ar fi imposibil sa vina si ea, in conditiile in care ar suporta integral cheltuielile de deplasare si de cazare…Va rog mult, ajutati-ne! Multumesc anticipat,

Alexa

Salut !Anii trecuti s-a putut. Ministerul suporta un singur loc, dar poti sa vii si cu prietena ta, atata timp cat platiti un loc de cazare in plus.Cel mai fair mi se pare sa impartiti la 2 costul cazarii, dar este o parere. :smile:Bafta multa !

La acest subiect voi raspunde mai tarziu, la jumatatea lunii iulie.

In principiu, se poate, costul pe zi fiind de 30 RON.

Multumesc mult! Asteptam amandoua cu nerabdare raspunsul! :smile:Intr-adevar, dirtykid, am hotarat sa platim costul impreuna, fifty-fifty… Asa ar fi cel mai corect, mai ales ca site-ul asta este proiectul nostru de suflet, lucram la el din clasa a 9-a si ne este foarte drag :smile: