Anatomia corpului uman - Soft - Suceava - 2006 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Soft
  • Judetul: Suceava

Descriere

Soft multimedia care prezinta principalele parti componente ale corpului nostru uman si functiile pe care le realizeaza in vederea adaptarii la conditiile mereu schimbatoare ale mediului.

Tehnologii

ASP / FLASH / HTML

Cerinte sistem

Pentium I 150 Mhz , 64 Ram , 700 Mb Free Space

Realizatori

Cristea Adrian

  • Scoala: Colegiul National “Stefan cel Mare” , Suceava
  • Clasa: 12 B
  • Judet: Suceava

Burciu Adrian

  • Scoala: Colegiul National “Stefan cel Mare” , Suceava
  • Clasa: 12 B
  • Judet: Suceava

ScreenshotsVad ca nu a comentat nimeni aici!

Teme asemanatoare s-au mai abordat dar dupa cum arata pozele, poate fi ceva promitator. Personal sunt incantat de ceea ce vad. Poate ca e o grafica usor cam greoaie dar cel mai important lucru cred ca va fi continutul si ergonomia.

mult succes!

Ce ar fi interesant la softul asta ar fi sa se prezinte modele tridimensionale si/sau animate ale corpului uman, ale organelor, ale sistemelor (digestiv, osos, respirator etc). Grafica zic eu ca arata bine, dar daca este statica… nu e foarte atragator, din pacate.

Kruger

Grafica zic eu ca arata bine, dar daca este statica... nu e foarte atragator, din pacate.Folosesti un soft pentru ca ti se pare atragator sau util?
Mega_Bytu
Kruger

Grafica zic eu ca arata bine, dar daca este statica... nu e foarte atragator, din pacate.Folosesti un soft pentru ca ti se pare atragator sau util?
Interfata creste popularitatea si ergonomia unui soft :stuck_out_tongue:

Ok, normal, dar nu inseamna ca animantiile lipsa pot fi un minus. Animatiile in plus pot afecta lizibilitatea.

si fontu ala de pe butoane e cam ilizibil

[@ Mega_Bytu] Nu neaparat interfata este esentiala intr-un soft. Dar in unele softuri, mai ales educationale, este un factor determinant. Mai mult, in cazul asta particular… gandeste-te ca ar fi mult mai simplu sa-ti insusesti vizual informatii despre functionarea si miscarile inimii daca ai avea la dispozitie o animatie, cu atat mai mult daca ar fi 3D :fearful: (aia ar fi chiar misto). Si nu ma intelege gresit… nu trebuie sa ruleze animatia in continuu, in timp ce citesti textul; dar sa poti porni animatiile/demonstratiile cu dublu click (sau ceva asemanator).Animatiile lipsa nu sunt un minus. Dar cel putin in cazul asta, animatiile ar fi un mare PLUS (+) :laughing:

Softul nu este din pacate static :smile: vom veni cu o surpriza la infoeducatie …

Foarte bine ca nu e static. De ce ar fi “din pacate”? (M-am prins; o spuneai cu ironie). Nu ma omor eu dupa anatomie, dar chiar sunt curios cum arata. Poate ma inspira si ma fac neurochirurg :unamused:PS. Ati vazut filmul “Anatomie” ? :laughing:

emil

Vad ca nu a comentat nimeni aici!Nu a avut nimeni timp sa comenteze intre inscrierea lucrarii, la 2 august, ora 0:06 si mesajul dumneavoastra, la ora 8:55. S-au hotarat cam greu baietii sa se inscrie.