Anunturi CNU - CMS anunturi - Web - Vrancea - 2013 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Web
  • Judetul: Vrancea

Descriere

Anunturi CNU - CMS anunturi

Acesta este un site intern, special pentru liceu, unde uniristii pot sa isi afiseze in mediul online diferite anunturi.

Inregistrarea este foarte usor de realizat, dureaza doar cateva secunde, dupa care noul utilizator primeste un mail pentru confirmarea contului.

Odata conectat utilizatorul poate sa isi schimbe setarile contului precum parola, clasa, numele ce vor fi ulterior afisate pe pagina de profil. Aceasta contine numele, prenumele, clasa, si anunturile postate de utilizator.

Pentru afisarea anunturilor exista mai multe criterii de aranjare. In cazul in care stim deja numele anuntului putem folosi caseta de cautare. Comentariile se pot face inclusiv cand nu suntem logati, dar necesita confirmarea unuia dintre administratorii site-ului.

Pentru a adauga un anunt folosim meniul afisat in dreapta, sub nume. Dupa terminare se poate adauga si o imagine in timpul de asteptare pentru confirmarea anuntului. Exista si o sectiune de notificari si una de mesaje, unde utilizatorii pot comunica si pot fi contactati.

In cazul in care exista probleme oricine poate contacta un administrator prin sectiunea contact.

Administratorii front-end pot confirma si modifica anunturile, iar cei back-end pot si sa confirme utilizatori si comentarii. Owner-ii modifica setarile generale cum ar fi titlul, descrierea, adaugare/ modificare/ stergere categorii si modifica setarile utilizatorilor in cazul in care datele nu sunt corecte.

Tehnologii

HTML, CSS, PHP, javascript, jQuery, jQuery UI, MySQL

Cerinte sistem

Client: Google Chrome, Rezolutie minima: 1024x768(recomandat: 1280x1024).
Server: XAMPP, PDO. Pentru trimiterea de mail-uri(GMAIL, inregistrare, stergere cont) : extensia php_openssl si o conexiune Internet

Realizatori

Neacsu George

  • Scoala: Colegiul National “Unirea”
  • Clasa: a IX-a
  • Judet: Vrancea

Munteanu Mihail

  • Scoala: Colegiul National “Unirea”
  • Clasa: a IX-a
  • Judet: Vrancea

Screenshots