Artă, alinare pentru suflet - Web - Prahova - Lucrari 2020 Nationala

Informatii generale

Descriere

“Arta, alinare pentru suflet” este un site început în luna februarie 2020 . Am abordat acestă tematică, pentru a veni în sprijinul persoanelor care sunt pasionate de domeniul artei, dar și pentru a crea un support de curs, care poate fi folosit de către profesorii de desen sau muzica în timpul orelor. Acestea au fost obiectivele noastre la începutul creării acestei paginii, însă pe parcurs ne-am hotărât să devenim mai ambițioase și aspiram la ceva mai mult. Pagina noastră se afla deci în curs de dezvoltare, astfel noi am atins doar obiectivele propuse inițial, însă cu siguranță vom atinge performanta. Pe viitor ne dorim că pagina să găzduiască postări cu creațiile fiecărui utilizator care accesează pagina, pe care acesta le vă putea încarca pe site, astfel, orice persoana care accesează magina ”Arta alinare pentru suflet” va putea să-și voteze artistul preferat și să îi ofere un rating.

Tehnologii

De-a lungul proiectării paginii au fost folosite 4 limbaje de programare : Limbajul HTML a fost folosit pentru functionabilitatea elementelor site-ului, Css utilizat pentru editarea aspectului și formarea tuturor elementelor ce pot fi vizualizate pe interfață paginii web, JavaScript care a ajutat la conceperea testelor grilă, și , nu în ultimul rând, PHP utilizat pentru dinamizarea site-ului și pentru reținerea tuturor utilizatorilor ce se înregistrează pe pagina noastră. Menționam că, după viitoarele updatari, utilizatorii se vor bucura de o performanță ridicată a site-ului, astfel noi putând să înștiințăm utilizatorii de posibilele reactualizări prin intermediul emailului.

Cerinte sistem

Interfața este intuitivă și ușor de parcurs. Pentru început, utilizatorul este nevoit să se înregistreze pe site, prin intermediul formularului completat în prealabil de acesta, apoi, prin apăsarea butonului de înregistrare el va avea acces la suportul teoretic, ce este corect din punct de vedere științific. ÎN partea stangă se desfășoară meniul care pune la dispoziția utilizatorului secțiunile pe care le poate accesa precum : Acasă, Lecții, Experimente, Teste și Contact. Orice persoană care accesează pagina, poate beneficia de suportul teoretic sintetizat, în submeniul secțiunii lecții, poate aprofunda informațiile assimilate prin intermediul experimentelor, iar după ce parcurge cele 2 secțiuni își poate testa cunoștințele rezolvând testul grila , care îi vă arata daca a asimilat suficient informațiile.

Realizatori

Maria-Magdalena Năstase

  • Scoala: Colegiul Național Pedagogic ”Regina Maria”
  • Clasa: 11
  • Judet: Prahova
  • Oras: Ploiești

Sorana-Elena Ion

  • Scoala: Colegiul National Pedagogic “Regina Maria”
  • Clasa: 11
  • Judet: Prahova
  • Oras: Ploiești

Screenshots