Astralix - Soft - Braila - 2007 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Soft
  • Judetul: Braila

Descriere

Astralix este un joc de tip shooter spatial care continua seria jocurilor de acest gen(ex. Galaxian) aducand elemente noi. Actiunea jocului se desfasoara intr-un mediu 3D interstelar in care scopul jucatorului este de a elimina navele inamice, astfel crescandu-si scorul si cantitatea de bani, folositi pentru a cumpara noi arme si armuri.

Tehnologii

Directx 9.0c, XACT, Microsoft Visual C++ 6, 3DStudio Max, Jasc Paint Shop Pro 8

Cerinte sistem

CPU: Intel Pentium 3 (800MHz) sau AMD echivalent; RAM: minim 32MB in plus fata de sistemul de operare (128MB pt. Windows XP); Placa video: Orice placa video cu minim 16MB VRAM(minim Geforce 2); Periferice: tastatura, mouse, optional GamePad, optional boxe; Multiplayer pe LAN: conexiune min 10Mbps.

Realizatori

Enache Adrian

  • Scoala: Colegiul National “Nicolae Balcescu”
  • Clasa: XI
  • Judet: Braila

Screenshots


Hopa! Ceva poze ingame? sau un demo? Vrem si noi mai multe detalii :smiley:

Imi place jocul, cu atat mai mult cu cat vad ca ai folosit Visual C&DX9, ai scris cod si presupun asadar ca n-ai folosit “pre-fabricate”. Misto!

Oricum, game-play-ul in sine pare destul de ingenios (din cate vad din screenshot no. 2) si suficient de creativ. Si faza cu game-padul e de apreciat.Bafta multa si toate cele bune!

jocul e destul de mare din punct de vedere al programarii si deocamdata e doar in forma de demo. cat despre making, 0 chesii “pre-fabricate”, 0 gamemakere