Atomic Friends - Educational - Ilfov - Lucrari 2020 Nationala

Informatii generale

Descriere

Prin materiale usor de accesat, printr-un design placut, prin joculete si instrumente utile elevului ce se pregateste la chimie, Atomic Friends isi propune sa faciliteze procesul de invatare, fiind de un real folos atat elevilor care tocmai au patruns in aceasta lume fascinanta, cat si celor dornici sa faca performanta. In acest moment website-ul ofera:

  1. Teoria necesara rezolvării subiectelor de Bac

  2. Variante de Bac și rezolvările subiectelor considerate mai dificile

  3. Un calculator al masei moleculare

  4. Mici joculețe amuzante de antrenament (stabilirea coeficienților, quizuri cu probleme de chimie, joc cu memory cards util pentru memorarea unor numere atomice importante)

Consider ca prin intermediul Atomic Friends voi avea sansa de a schimba perceptia multor elevi cu privire la studiul chimiei, ajutandu-i sa inteleaga conceptele, nu doar sa le memoreze, sa dezvolte o pasiune pentru aceasta materie si sa devina motivati, implicandu-se afectiv.

Tehnologii

Proiectul a fost realizat prin intermediul Sublime Text Editor cu ajutorul HTML 5, CSS3 si JavaScript.

Continutul de pe site este protejat de copyright, imaginile fiind filtrate sau descarcate de pe Pixabay sau Pexels.

Pentru editarea imaginilor am folosit Affinity Photo.

Paginile de teorie si teste au fost create inclusiv cu ajutorul MS Word 2010.

Cerinte sistem

Atomic Friends poate fi accesat prin intermediul oricarul browser modern (Mozilla Firefox, Safari, Google Chorme, Opera, Microsoft Edge) de pe orice tip de dispozitiv cu specificatii minime, dispunand inclusiv de RWD si putandu-se adapta la diferite rezolutii. Astfel, experienta userului este una placuta, acesta putandu-se axa pe intelegerea continutului, pe autoevaluare si pe aprofundarea unor concepte.

Realizatori

Iulia Gheorghe

  • Scoala: Colegiul National de Informatica “Tudor Vianu”
  • Clasa: 12
  • Judet: Ilfov
  • Oras: Chitila

Screenshots