Bani sub Click - Web - Botosani - 2010 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Web
  • Judetul: Botosani

Descriere

Site-ul este gen PTC (pay to click).Ideea proiectului este de a face reclama diferitor site-uri, utilizatorul fiind nevoit sa viziteze o pagina a unui site timp de 30 de secunde pentru a fi platit cu o anumita suma.
Avand si un forum pentru a spori comunicarea dintre utilizatori, si o interfata foarte usor de folosit.

Tehnologii

php , mySQL , HTML , JavaScript

Cerinte sistem

Sistem de operare: Windows 95;
Browser: IE , Firefox , Opera;

Realizatori

Enacache Razvan Daniel

  • Scoala: C.N. A.T.Laurian
  • Clasa: XI
  • Judet: Botosani

Screenshots

Sistem de operare: Windows 95

e la misto? :laughing: :laughing:

Păi domnule, dacă sunt pe Linux ce mă fac? :unamused:

Buna moldo_razvan , nu e la misto :laughing:, numai k nu stiam ce sa precizez la cerinte si m-am gandit ca cel mai vechi sistem care poate mai este utilizat si cu care este compatibil site-ul este wind95. :smiley:, nu e nevoie sa til instalezi daca vrei sa vizitezi site-ul :laughing: il poti vizita si cu alte sisteme mai slabe gen xp :smile:), a si pentru treaba q linuX … Hmmm nu mam gandit:d…iti fak cadou un win :smile:

zaNNy

Buna moldo_razvan , nu e la misto :laughing:, numai k nu stiam ce sa precizez la cerinte si m-am gandit ca cel mai vechi sistem care poate mai este utilizat si cu care este compatibil site-ul este wind95. :smiley:, nu e nevoie sa til instalezi daca vrei sa vizitezi site-ul :laughing: il poti vizita si cu alte sisteme mai slabe gen xp :smile:), a si pentru treaba q linuX ... Hmmm nu mam gandit:d...iti fak cadou un win :smile:..A păi atunci nu era chiar musai să scrii un sistem de operare, ci doar browserele compatibile. Proiectele web nu trebuie să depindă de sistemul de operare a clientului/serverului.

Aici recunosc ca ai dreptate… :flushed: cred k ma luat valul :laughing:

Imi pare rau pentru inconvenient-ul creat in navigarea site-ului.Nu va puteti inregistra momentan.La rularea script-ului pe server imi apare o eroare de genu
’ Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output… ’ .Am incarcat script-ul pe un alt server si merge perfect.Adresa este http://banisubclick.biz .Va multumesc pentru intelegere.