Best Games - Web - Maramures - 2006 Nationala

Informatii generale

 • Categorie: Web
 • Judetul: Maramures

Descriere

Best Games este un portal de jocuri cu sute de articole, stiri, screenshot-uri si multe altele, magazin on-line de jocuri si produse IT&C cu o baza de date de peste 2500 de produse, portal de e-mail, comunitate. Rezultatele Best Games pot fi regasite aici: www.bestgames.ro/static/about/portfolio.php

Tehnologii

HTML 4.01; CSS; PHP 5 cu GD 2, PDFLib 6.01, IMAP, mcrypt, CURL; MySQL 4; JavaScript; RSS 2; KlipFolio; WML; AXIGEN Mail Server

Cerinte sistem

Pentru client: orice browser grafic cu suport JavaScript. Pentru server: PHP 5 cu GD 2, PDFLib 6.01, PHP MySQL, IMAP, mcrypt, CURL, Kerberos; MySQL 4.0, testat pe Apache 1.3 Windows/Unix si server virtual Linux Kernel 2.4, glibc 2.2.93, libstdc++ 3.2, AXIGEN Mail Server 1.2.4, trebuie VMWare la concurs.

Realizatori

Stupar Alex

 • Scoala: Colegiul National ,Gheorghe Sincai", Baia Mare
 • Clasa: XI-A
 • Judet: Maramures

Bede Cristina

 • Scoala: Colegiul National ,Mihai Viteazul" - Sf. Gheorghe
 • Clasa: XII-A
 • Judet: Maramures

ScreenshotsPentru ce sunt puse butoanele de sub caseta de log-in? (PC PS PS2 PS3 XBOX X360 NGC GBA NDS PSP - Toate) si cele din stanga (actiune/adventure/arcade…)?

Optiunile alea sunt niste filtre, dupa platforma si dupa gen, selectandu-le iti vor aparea jocurile doar din acele categorii, in portal si magazin unde sunt liste de jocuri.

Din index vad ca nu au nici o functie. Ma redirectioneaza catre prima pagina. Nu mai bine ar aparea numai la shop si la listele de jocuri?Grafica e optimizata prea mult. Se vede urat in unele parti (de ex textul de la .mail, .shop, .play)Si mai e validarea codului.

 1. functiile alea afiseaza filtrat orice continut legat de jocuri - liste de jocuri, si pe prima pagina exista, si te redirectioneaza simetric  2. codul nu este valid si nu este un scop acesta, validarea codului o poti folosi orientativ insa nu te ajuta daca un cod este valid sau nu, el poate merge sau poate nu merge pe unele browsere la fel ca si unul invalid, singurul browser care interpreteaza conform W3 este Mozilla / Gecko, un pic Opera si cam atat.  3. Grafica e optimizata in asa fel incat sa exista un raport cat mai bun size / calitate.
Mega_Bytu


2. codul nu este valid si nu este un scop acesta, validarea codului o poti folosi orientativ insa nu te ajuta daca un cod este valid sau nu, el poate merge sau poate nu merge pe unele browsere la fel ca si unul invalid, singurul browser care interpreteaza conform W3 este Mozilla / Gecko, un pic Opera si cam atat.Un cod valid 100% trebuie sa se afiseze identic pe orice browser. Daca nu se intampla asa, e vina browserului. Tu stii ca ti-ai facut treaba ca lumea, nu mai e din vina ta o eroare de afisare.

Un cod valid 100% trebuie sa se afiseze identic pe orice browser. Daca nu se intampla asa, e vina browserului. Tu stii ca ti-ai facut treaba ca lumea, nu mai e din vina ta o eroare de afisare.


foarte inteligent ... vrei sa spui ca e mai important sa ai un cod valid decat sa ai un site care merge normal pe toate browserele. gandesti ca un roman tipic, 'daca mi-am terminat treaba nu ma mai intereseaza nimic, poate sa nu mearga, nu ma intereseaza'. cred ca scopul unui site este altul decat sa fie valid. persoana care iti viziteaza site-ul nu se uita daca ai un cod valid si nu sta sa ti-l admire, iti foloseste aplicatia care trebuie sa mearga.

Vad ca te-ai suparat! :disappointed: Si la discutia despre jumatate.ro ai fost cam acid cu liquidsnake. Daca faci codul valid, ideea e ca nu esti delasator (“roman tipic”; imi place exprimarea :stuck_out_tongue: ), ci dimpotriva, te straduiesti ca din partea ta sa fie totul perfet. Si, la drept vorbind, nu iti ia mai mult de 3-4 ore sa validezi un cod, oricat de varza ar fi. Acuma, faceti cum vreti… Cred ca ar trebui sa incheiem discutia despre validitate aici, ca ne luam la bataie prin internet, si io am monitor scump, nu vreau sa risc sa il sparg :stuck_out_tongue: Succes la prezentare !

Faza e ca tu nu gandesti calumea. Tu zici, “hey daca am incropit ceva acolo, aiurea sau nu, dar arata bine, e ok!”

Daca lucrezi cum trebuie iti cresti sansele sa arate cum trebuie peste tot si faci si faci o treaba profesionista. E adevarat ca din cauza unor browsere anumite elemente mai complicate s-ar putea sa apara diferit(vezi in aceasta idee acest comic foarte tare :smile:) )

OK, un html invalid poate arata ok pe browsere (google.com), dar faptul ca ai muncit sa il faci si valid spune ceva.

Cum poti garanta ca pagina va arata identic pe orice browser care exista si care s-ar putea crea in viitor daca nu printr-un cod valid?

de ce google.com ar fi un cod invalid care arata ok pe browsere ?

Va invit sa continuati discutia despre standarde si validitatea html-ului aici: http://www.infoeducatie.ro/forum/viewtopic.php?p=5902

Platile de pe Best Games se pot face si on-line folosind carduri VISA sau Mastercard si in curand American Express.

Mega_Bytu

Platile de pe Best Games se pot face si on-line folosind carduri VISA sau Mastercard si in curand American Express.Asa, si... cine are American Express din romania ?:D

Asa, si... cine are American Express din romania ?


Un prieten. :laughing:

seamna mult stilul de design al butoanelor cu cel de pe www.repka.ro parca tot voi/tu l-ati(ai) facut, acelasi alb cu gri colturi rotunjite. nu zic ca e de rau nici de bine, dar mie mi se pare prea puternica asemanarea

tot noi l-am facut si pe ala :smile:. nu stiu daca poti zice ca seamana, grafica e in acelasi stil as putea spune insa nu exista nimic din ce era acolo aici. :smiley:

vad eu ca au sters oamenii posturile mele… inseamna ca nu vor sa se afle adevarul…

totusi, ia spune megabytule, ce contributie a avut colega ta de echipa la proiect? te-a incurajat? ti-a racit procesorul? a sters monitorul? sau e si ea pe lista doar asa… ca sa dea bine?deci?

vad ca e si din alt judet. in regulament nu scrie ca trebuie sa fie toti membri echipei din acelasi judet?nasol nasol

 1. nu scrie asta in regulament, citeste si alte topicuri

  2. te pripesti sa faci afirmatii fara sens si in modul in care ai formulat intrebarea nu o sa iti raspund pentru ca nu ma trag de sireturi cu toti lamerii care nici macar nu au curajul sa spuna cine sunt. multzumit?