Big problem...!

pun pariu ca ati vazut barem un comentariu la TV despre podul ala care s-a prabusit la Maracineni. eu personal schimbam programul cand tot o tineau baietii in sus si in jos cu ce mare bai e cu podul ala … si ma tot intrebam pe unde prin mandra noastra tara se mai afla si grozavenia asta de minune arhitectonica pe care nu o pot repara decat prin septembrie… SPRE STUPOAREA MEA AM AFLAT DE LA AGENTIA CFR CA E INTRE BUZAU SI FOCSANI… Tinand cont ca o buna parte dintre participanti nu pot ajunge in Focsani cu trenul, as vrea sa stiu daca organizatorii ar putea sa trimita autocarele direct in Bucuresti sau in Buzau dupa noi.!!!

va multumesc

http://www.autogari.ro/transport_curse_ ... c_dest=628

Sunt microbuze care pleaca din autogara Double T de la Bucur Obor.Ajungi acolo cu metroul

tripvvire

Tinand cont ca o buna parte dintre participanti nu pot ajunge in Focsani cu trenul, as vrea sa stiu daca organizatorii ar putea sa trimita autocarele direct in Bucuresti sau in Buzau dupa noi.???!!!Drumul pana in Focsani nu intra in responsabilitatile organizatorilor. Este problema echipei fiecarui judet (implicit a inspectoratului din judetul respectiv) cum ajunge in Focsani. Se poate ajunge in Focsani si prin alte mijloace decat cu trenul.

ce bine ca sa inventat roata…si mai tarziu autobuzul …ca altfel nu aveam cum sa ajungem la galaciuc…din cauza ploiilor :angry:> …si a lui baesu :angry:>

Mai uşor cu aluziile politice. Riscaţi să încep eu dezbaterile :smiley:

am vazut totusi circula trenuri pana la focsani.Liniile stricate sunt la nord de Focsani si pana la focsani se poate circula.Circula R11951 si P5005.

ciudat…la agentie a zis “NU circula…” poate ca era ametita de la soare… :unamused: sa deie domnu sa ai dreptate

Toate trenurile la nord de focsani si sunt f multe au fost anulate iar cele internationale deviate.Pana acum era boerie ca erau rapidele de suceava si botosani si mergeai cand vroiai…

http://www.cfr.ro/images_cfr/harta_linii_inchise.jpg


De asemenea, informaţiile de pe www.infofer.ro par să fie recent actualizate. Daţi click pe semaforul din dreapta unei rute să vedeţi dacă circulă sau nu.