Birocratie

Stiu ca fiecare judet trebuie sa trimita o lista cu participantii la InfoEducatie. Intrebari pentru organizatori:1) Ce format trebuie sa aiba acest fax? Ce trebuie sa contina exact? Exista un prototip pentru acest document?

2) Unde trebuie trimis exact? Cand?Poate va ganditi ca nu e treaba mea, ci e treaba inspectoratului. Sunt, in principiu, de aceeasi parere. Dar tinand seama ca saptamana asta trebuie sa merg la inspectorat, unde voi fi intampinat cu mirare (“Ce e ala InfoEducatie?”, “Ce trebuie trimis?” etc), v-as ruga sa-mi dati indicatiile astea in detaliu.Va multumesc.

Krueger

Stiu ca fiecare judet trebuie sa trimita o lista cu participantii la InfoEducatie. Intrebari pentru organizatori:

1) Ce format trebuie sa aiba acest fax? Ce trebuie sa contina exact? Exista un prototip pentru acest document?
2) Unde trebuie trimis exact? Cand?

Poate va ganditi ca nu e treaba mea, ci e treaba inspectoratului. Sunt, in principiu, de aceeasi parere. Dar tinand seama ca saptamana asta trebuie sa merg la inspectorat, unde voi fi intampinat cu mirare ("Ce e ala InfoEducatie?", "Ce trebuie trimis?" etc), v-as ruga sa-mi dati indicatiile astea in detaliu.

Va multumesc.Astazi, toate judetele au primit un FAX in care sunt anuntate toate procedurile de lucru, inclusiv OBLIGATIVITATEA inscrierii lucrarilor participante pe site(aici!)
In aceste conditii, cred ca nimeni nu va intreba "ce e aia infoeducatie?'
2.Pe adresa trimisa judetelor este trecut numarul de fax !
1. Faxul va cuprinde numele elevilor participanti oficial, scoala de unde provin, lucrarea de concurs si numele profesorului insotitor.

Va doresc mult succes la concurs si sa fiti cei mai buni!

Apropos… lista de participanti de pe site nu s-au mai actualizat de o saptamana si ceva. Nu a mai fost acceptat nici un proiect… sau e doar o chestiune de timp ?