Bursa Expert - Soft - Bistrita - 2009 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Soft
  • Homepage:
  • Judetul: Bistrita

Descriere

Bursa Expert este un program de gestiune al actiunilor listate la categoria 1 la Bursa De Valori Bucuresti.Mai exact : la categoria 1 la Bursa de Valori Bucuresti sunt listate 21 de companii.Ele sunt disponibile si in programul Bursa Expert.Utilizatorul are posibilitatea sa isi aleaga actiuniile pe care le doreste si sa aplice o serie de operatii asupra lor. Bursa Expert deseneaza un grafic dupa pretul actiunilor din ultima zi, calculeaza grad risc,acorda un calificativ actiunii in functie de unii parametrii etc. Informatii legate de pretul fiecrei actiuni se iau automat de pe net de pe siteul bursei de valori bucuresti , de catre program.
De asemenea este in stadiu de proiect , sper sa reusesc sa termin pana in august , un site, unde de asemenea sunt postate cele 21 de actiuni listate la categoria 1 al Bursei de Valori Bucuresti, iar utilizatorii siteului pot sasi aleaga actiuni , pe care sa le pastreze sau sa le vanda (astfel sa devina un fel de mici brokeri ) iar dupa o anumita perioada de timp(1 luna) jucatorul care a obtinut cel mai mare profit , sa primeasca un premiu.Astfel utilizatorii sitului se pot folosii de program pentru a reusii sa devina ei castigatorii , intrucat Bursa Expert este un program de analiza al actiunilor.(repet partea cu siteul este inca in stadiu de proiect).

Tehnologii

C#,PHP,MySQL

Cerinte sistem

memorie de 512 ram,un procesor de 1Ghz, si o memorie pe disc de 100 mb

Realizatori

Dan Horia Silviu

  • Scoala: Colegiul National Liviu Rebreanu
  • Clasa: aXIa
  • Judet: Bistrita

ScreenshotsSuna interesnt, Succes ! :smiley:

Ideea era sa ne prezinti imagini relevante in legatura cu lucrarea ta.
Ce rost are imaginea in care apare sigla bursei vieneze?

Ai doua formulare cu numele TURBOMECANICA si TRANSILVANIA. Asta ma face sa presupun ca ai facut cate un formular pentru fiecare companie. Asa e ?

Ce legatura are Hangman cu bursa?:smiley:

ai putea sa ii pui si u un logo proiectului sa nu il lasi pe cel default de la c#.Am fazut ca pt fiecare compania ai facut o forma noua ,putea sa faci cu baza de date si era mai lejer :smiley:
sistemu de logare ce rol are daca nu sunt ceva date confidentiale…?

Toate informatiile sunt preluate sau folosesti si u ceva algoritmi…?

Bafta cu proiectu :smiley:

nu te supara dar a 2-a poza pe care ai atasat-o pe site lasa de dorit pt ca este identica cu un sablon de pe net nu stiu exact linku unde gasesti sablonul dar il voi cauta =))

calculeaza grad risc,acorda un calificativ actiunii in functie de unii parametrii etc


Poate oferi informatii suplimentare fata de site-ul www.bvb.ro ?


moldo_razvan

ai putea sa ii pui si u un logo proiectului sa nu il lasi pe cel default de la c#.Am fazut ca pt fiecare compania ai facut o forma noua ,putea sa faci cu baza de date si era mai lejer
sistemu de logare ce rol are daca nu sunt ceva date confidentiale..?Din cate am inteles eu programul simuleaza doar cumpararea si vanzarea unor actiuni pe bursa , astfel utilizatorul vede cat de bun broker este , iar cel mai bun din participanti castiga un premiu. Right?

Eu sunt foarte interesat de cum evolueaza bursa ( http://nxstock.com :stuck_out_tongue:), asa ca te intreb:
- preiei datele de pe BVB in format CSV ?
- cum evaluezi “gradul de risc” al unei actiuni ?
- poti calcula operatori gen MACD, EMA, Zig-zag sau oricare din celalalte magarii care le folosesc baietii de pe Wall Street ?
- poti calcula trenduri sau ceva de genul ?
- evidenta cumpararii/vanzarii de actiuni inseamna un fel de portfolio management ? Pentru acest portofoliu, poti cacula profitabilitate, ROR, grad de risc sau alti indicatori clasici (ca sa vada omul daca pierde sau castiga bani) ?
- intrebare de baraj: pe BVB poti tranzactiona futures ? Programul tau face asta ?

(more or less) Offtopic: stim cu totii ca bursa nu prea mai merge, dar nu cred ca e chiar de spanzurat (sau ma rog, pentru unii brokeri e)