Butler - Mobile - Neamt - 2014 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Mobile
  • Judetul: Neamt

Descriere

Butler este un asistent vocal, conceput sa fie cat mai asemanator cu un asistent real, uman. Fata de ceilalti asistenti cum ar fi Siri sau S-Voice cu care poti conversa si care executa anumite comenzi (apelare, trimitere SMS etc.), Butler face majoritatea acestor lucruri, insa principalul scop este de a fi un companion al utilizatorul.

Butler nu doar iti aminteste ca trebuie sa faci cumparaturile, ci stie si cand, si cum sa faca asta. Invata de la utilizator. Ii invata obiceiurile, rutina de zi cu zi si personalitatea. Ii citeste mesajele, ii stie apelurile, si stie unde se afla. Astfel poate determina inteligent daca trebuie sa faca anumite lucruri (de exemplu, sa puna telefonul pe mute cand esti la scoala) ordonate de utilizator.

Butler functioneaza intr-un mod diferit pentru fiecare utilizator. Memoreaza ce ii spui, daca ii spui ca ai o tema pentru saptamana viitoare stie sa iti aminteasca de ea cu 3 zile inainte deoarece asa i-ai spus, si in seara din ultima zi deoarece atunci iti faci de obicei tema. Sau mai devreme, daca stie ca e posibil sa fii ocupat atunci.

Insa nu doar prezice, ci si intreaba. Este curios, vorbaret si invata despre utilizator.

Fiind conectat la Freebase API, poate raspunde la intrebari despre peste 40 M de lucruri.

Tehnologii

Android, Java, Stanford CoreNLP, Freebase API

Cerinte sistem

Android 16 (4.1)

Realizatori

Rosianu Alexandru

  • Scoala: Colegiul National “Roman-Voda”
  • Clasa: X
  • Judet: Neamt

ScreenshotsStanford CoreNLP e pt. limba engleza. Aplicatia ta merge si pentru limba romana ?